Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban răspunde atacurilor lui Victor Ponta: Minte! A mințit de 1 an și jumătate

Ludovic Orban răspunde atacurilor lui Victor Ponta: Minte! A mințit de 1 an și jumătate

Ludovic Orban răspunde atacurilor lui Victor Ponta: Minte! A mințit de 1 an și jumătate
Sursa foto: Foto: Agerpres
de S.T.    |    28 Feb 2016   •   21:03

După ce fostul premier Victor Ponta a lansat pe Facebook un atac foarte dur la adresa liderului liberal Ludovic Orban, candidat PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban a răspuns acuzațiilor, duminică, la „Punctul de Întâlnire”.

„Îi cunosc atitudinea față de mine. O atitudine irațională, care nu este întemeiată pe niciun fel de motiv. Dacă ar fi citit Raportul Corpului de Control, care nu era în subordinea mea, ci a domnului Victor Ponta, ar fi văzut că numele meu nu apare în niciun document legat de construcția drumului DN 67C, cunoscut Transalpina”, a spus Orban.

Potrivit liderului liberal, fostul premier Victor Ponta minte.

„Minte! A mințit de 1 an și jumătate pe această temă, numită contractul Transalpina, și în mod evident toate declarațiile lui Victor Ponta pe această temă nu au la bază niciun document(…).Aceste declarații ale domnului Ponta sunt din categoria manifestărilor domniei sale față de mine(…). Sunt amenințat și de domnul Ponta și de domnul Sebastian Ghiță cu pușcăria”, a mai spus Ludovic Orban, adăugând că este obișnuit cu amenințările și atacurile care nu au niciun fel de legătură cu legea.

„Nu cred că Victor Ponta mai are credibilitatea pentru a putea acuza pe cineva, evident fără nicun fel de probă”, a conchis el.

Eu nu am facut nicio plangere penala - a facut Corpul de Control in baza unei activitati de cercetare de cateva luni si...

Posted by Victor Ponta on 27 Februarie 2016
 

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Punctul de întâlnire”.

×
Parteneri
Data la care vom călători fără vize în America
x close