x close

Fii alături de noi!

Ludovic Orban răspunde atacurilor lui Victor Ponta: Minte! A mințit de 1 an și jumătate

de S.T.   •   28 Feb 2016   •   21:03
După ce fostul premier Victor Ponta a lansat pe Facebook un atac foarte dur la adresa liderului liberal Ludovic Orban, candidat PNL la Primaria Generala a Capitalei, Ludovic Orban a răspuns acuzațiilor, duminică, la „Punctul de întâlnire”.

„Îi cunosc atitudinea față de mine. O atitudine irațională, care nu este întemeiată pe niciun fel de motiv. Dacă ar fi citit Raportul Corpului de Control, care nu era în subordinea mea, ci a domnului Victor Ponta, ar fi văzut că numele meu nu apare în niciun document legat de construcția drumului DN 67C, cunoscut Transalpina”, a spus Orban.

Potrivit liderului liberal, fostul premier Victor Ponta minte.

„Minte! A mințit de 1 an și jumătate pe această temă, numită contractul Transalpina, și în mod evident toate declarațiile lui Victor Ponta pe această temă nu au la bază niciun document(…).Aceste declarații ale domnului Ponta sunt din categoria manifestărilor domniei sale față de mine(…). Sunt amenințat și de domnul Ponta și de domnul Sebastian Ghiță cu pușcăria”, a mai spus Ludovic Orban, adăugând că este obișnuit cu amenințările și atacurile care nu au niciun fel de legătură cu legea.

„Nu cred că Victor Ponta mai are credibilitatea pentru a putea acuza pe cineva, evident fără nicun fel de probă”, a conchis el.

Eu nu am facut nicio plangere penala - a facut Corpul de Control in baza unei activitati de cercetare de cateva luni si...

Posted by Victor Ponta on 27 Februarie 2016
 

Vezi AICI ediția integrală a emisiunii „Punctul de întâlnire”.

poza

Actualitate

Noi detalii în cazul morții lui Dan Condrea. Ce spune martorul principal al accidentului

Primul om care a ajuns la locul impactului dintre mașina lui Dan Condrea și un copac de pe marginea șoselei ce leagă Buftea de Corbeanca a fost un biciclist. „Mă plimbam cu bicicleta. Înainte de...

31 Mai 2016  •  00:26

poza

Show

Oana Roman, din nou pe masa de operație: ”Nu sunt pregătită psihic”

Problemele de sănătate se țin lanț de Oana Roman. Vedeta nu a scăpat de chin, din cauza complicațiilor apărute în urma operației de cezariană, așa că acum trebuie să facă o nouă vizită la medic, pentru o nouă intervenție.

30 Mai 2016  •  10:49

sati