Antena 3 CNN Politică Blaga, acuzat că vrea să ”împartă” PNL. Cum răspunde fostul șef al partidului la acuzațiile lui Orban

Blaga, acuzat că vrea să ”împartă” PNL. Cum răspunde fostul șef al partidului la acuzațiile lui Orban

Blaga, acuzat că vrea să ”împartă” PNL. Cum răspunde fostul șef al partidului la acuzațiile lui Orban
de M.Z.    |    18 Ian 2017   •   20:03

Fostul lider al PDL Vasile Blaga şi actualul secretar general al PNL, Marian Petrache, au organizat întâlniri diferite pentru a împarţi partidul, a declarat miercuri Ludovic Orban, afirmând că PNL are nevoie de analiza rezultatului din 11 decembrie şi de alegeri interne.

"Vasile Blaga şi Marian Petrache au făcut întâlniri ca să spună pe cine susţin. Este total neproductiv. Singurul mod de a face bine partidului este de a convoca organismele statutare, să se facă analiza rezultatului alegerilor, să se ia măsurile care se impun şi să fie declanşate alegerile interne", a declarat afirmat liberalul.

El a reiterat că obiectivul ar trebui să fie ca baza partidului să fie lăsată să îşi aleagă lideri la nivel local, judeţean şi naţional.

"Totul se face într-o buimaceală generală, parcă aşteaptă conducerea ca membrilor să le treacă nemulţumirea şi sa se menţină status quo-ul", a mai spus Orban.

Liberalul le-a cerut pe Facebook "sforarilor care au prăbuşit partidul" să nu mai împartă PNL şi să îl fractureze inutil.

"Văd că sforarii care au prăbuşit partidul fac întâlniri secrete sectare ca să rămână tot ei la butoane. Nu mai împărţiţi partidul pe căprării, stimabilililor. Lăsaţi în pace membrii Partidului Naţional Liberal, egali în drepturi şi obligaţii indiferent de unde provin, să îşi aleagă liberi liderii. Nu mai fracturaţi inutil partidul, aflat oricum în stare de criză", a scris Orban pe Facebook.

Fostul preşedinte al PDL Vasile Blaga a refuzat sa comenteze afirmaţiile lui Ludovic Orban.

Sursă: Mediafax
×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close