Antena 3 CNN Politică Ludovic Orban: Liviu Dragnea va declanșa procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va declanșa procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis

Ludovic Orban: Liviu Dragnea va declanșa procedura de suspendare din funcție a președintelui Klaus Iohannis
14 Iun 2018   •   16:25

Președintele PNL, Ludovic Orban, face acuzații foarte grave. Orban spune că Liviu Dragnea va declanșa procedura de revocare a președintelui Klaus Iohannis, săptămâna viitoare. 

„A avut loc o întâlnire la care s-a luat această decizie. Sunt și semnele care au apărut de mobilizare a majorității parlamentare. Suspendarea face parte din procedura de demitere. Cred că nicio Curte Constituțională din lume nu ar accepta desființarea funcției de președinte.  O astfel de decizie politică riscă să creeze o criză fără precedent în România, să declanșeze convulsii sociale.

Deja tensiunea în societatea este la un nivel îngrijorător, iar declanșarea procedurii de demitere a președintelui riscă să genereze o escaladare a divizării în societate și convulsii sociale. Această criză politică va afecta grav imaginea României în lume. Și așa acțiunea antieuropeană împotriva democrației, împotriva normelor care stau la baza statului de drept au creat o imagine extrem de negativă”, a spus Ludovic Orban.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close