Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: "Regionalizarea e un moft acum". Varianta lui Dragnea este aberantă

Mădălin Voicu: "Regionalizarea e un moft acum". Varianta lui Dragnea este aberantă

Mădălin Voicu: "Regionalizarea e un moft acum". Varianta lui Dragnea este aberantă
Sursa foto: Foto: Antena 3
de M.Z.    |    07 Mai 2013   •   19:03

Deputatul PSD Mădălin Voicu este de părere că regionalizarea României reprezintă, în acest moment, un moft, adăugând că altele sunt problemele prioritare ale ţării.

 
"Cred că nu este încă momentul şi cred că toamna asta este prea repede pentru a se decide această soartă a ţării (...) ăsta e uşor un moft, după părerea mea. Nu e o prioritate în orice caz, sunt alte lucruri care trebuie rezolvate - sănătatea, educaţia", a spus social-democratul Mădălin Voicu, marţi, la emisiunea "100 de minute", de la Antena 3.
 
În ceea ce priveşte ultima variantă a regionalizării, Voicu spune că este de neînţeles.
 
"Nici nu am vreo speranţă conturată cum că în toamnă va exista această regionalizare, cel puţin nu în forma pe care a prezentat-o Guvernul sau Liviu Dragnea. De fapt, a prezentat-o în mai multe forme, dar ultima este nu aberantă, dar nemotivantă, adică nu ştiu ce caută Vrancea în sud-est", a continuat senatorul.
 
Mădălin Voicu este de părere că regionalizarea ţării trebuie gândită cu calm, pentru că acest proces nu înseamnă numai o modificare politică, dar şi una istorică şi geografică.

 
 

×
Parteneri
Românii care vor fi obligați să își instaleze al doilea contor pentru energie
x close