Antena 3 CNN Politică Mădălin Voicu: Traian Băsescu a băgat-o în pământ pe Elena Udrea. S-a terminat cu candidatura doamnei

Mădălin Voicu: Traian Băsescu a băgat-o în pământ pe Elena Udrea. S-a terminat cu candidatura doamnei

Mădălin Voicu: Traian Băsescu a băgat-o în pământ pe Elena Udrea. S-a terminat cu candidatura doamnei
Sursa foto: Foto: VideoNews
31 Oct 2014   •   18:26
Deputatul PSD, Mădălin Voicu, a opinat, în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, că preşedintele Traian Băsescu subestimează eficienţa SIE, prin declaraţiile făcute joi seară, într-o emisiune televizată. 
 
"Domnul Traian Băsescu subestimează SIE. Crezând că doar cu sprijinul unui serviciu omolog SIE poate face un material de gen. Franţa, la nivelul la care se discută acum, este cel puţin surprinsă, dacă nu stupefiată de tâmpeniile pe care le-a spus Traian Băsescu. Este grav şi periculos să acceptăm că un preşedinte, în secolul XXI, în NATO, în UE, poate avea un astfel de discurs, de parcă ar fi fost la Măruţă, unde se vorbeşte despre vreo gagică de pe stradă."
 
Deputatul a explicat că preşedintele a încercat să îi ia apărarea preferatei sale, dar nu a reuşit decât să o "bage în pământ" şi că Elena Udrea nu mai poate fi percepută ca un candidat viabil în cursa pentru Cotroceni.
 
"Un preşedinte nu are voie să gândească, darămite să vorbească despre aşa ceva. A băgat-o în pământ pe Elena Udrea, s-a terminat cu candidatura doamnei Udrea, iar serviciile române, în mod explicit SIE, nu au cum să nu fie profesioniste. Sunt oameni bine pregătiţi, în reţele, nu poate să vină un parvenit şi să spună că nu sunt bune."
 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close