Antena 3 CNN Politică Marian Oprișan zguduie scena politică: „Victor Ponta a devenit președintele PSD cu sprijinul lui Băsescu și al lui George Maior”

Marian Oprișan zguduie scena politică: „Victor Ponta a devenit președintele PSD cu sprijinul lui Băsescu și al lui George Maior”

Marian Oprișan zguduie scena politică: „Victor Ponta a devenit președintele PSD cu sprijinul lui Băsescu și al lui George Maior”
14 Mar 2018   •   12:35

Liviu Dragnea lansează un scenariu exploziv în privinta numirii în funcţie a Laurei Codruţa Kovesi. Acesta susține că George Maior i-a impus lui Victor Ponta numirea Laurei Codruța Kovesi în fruntea Direcției Naționale Anticorupție. Mai mult, actualul președinte al PSD mai spune ca Victor Ponta a venit cu numele procurorilor şefi... în buzunar, dictate de Maior, care anterior le negociase cu Traian Băsescu. 

„Eram câțiva colegi și am fost sunat din sistem de Oprea ca să mă întâlnesc cu el pe undeva pe aici prin Piata Amzei. Am fost la etaj, în separeu. În separeu, era domnul Oprea și ulterior a venit și Oprisan. Mi-au zis că au vorbit la statul de drept și că se accepta ca eu să fiu președinte interimar. Și i-am zis „Gabi, nu știu cu cine ai vorbit, dar eu nu mai vreau să discutam subiectul ăsta. Dacă ai discutat altceva în maniera asta nu ma interesează”. Asta a fost discuția în câteva cuvinte”, a spus Liviu Dragnea, la Antena 3. 

În acest context, vicepreședinte PSD Marian Oprișan, confirmă de altfel dezvăluirile făcute de şeful PSD. 

„Despre dezvăluirile făcute de Liviu Dragnea legate de numirea lui Kovesi, dar și despre faptul că fostul șef al SRI George Maior și Victor Ponta ar fi contribuit la această numire. Tot ce a afirmat domnul Liviu Dragnea despre acea discuție este adevărat. La fel de adevărat e că de cele mai multe ori, Victor Ponta se consulta cu colegii din conducerea PSD, dar de cele mai multe ori luam o decizie, iar a doua zi, Ponta o schimba, după ce se consulta cu George Maior. George Maior era prietenașul lui Victor Ponta”, a spus Marian Oprișan.

„Cert este un singur lucru: Victor Ponta a devenit președintele PSD cu sprijinul lui Traian Băsescu și al lui George Maior. Să ne înțelegem foarte clar”, a mai precizat Oprișan.

 

×
Subiecte în articol: Marian Oprisan Victor Ponta Liviu Dragnea
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close