Antena 3 CNN Politică Marian Preda: Candidatul partidelor de dreapta pentru prezidenţiale va fi desemnat după europarlamentare

Marian Preda: Candidatul partidelor de dreapta pentru prezidenţiale va fi desemnat după europarlamentare

Marian Preda: Candidatul partidelor de dreapta pentru prezidenţiale va fi desemnat după europarlamentare
Sursa foto: Foto: Agerpres
05 Oct 2013   •   13:29
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a declarat sâmbătă că, probabil, partidele de dreapta îşi vor desemna un candidat comun la prezidenţiale după alegerile europarlamentare de anul viitor.
 
"Emil Boc a fost un foarte bun premier şi ar putea fi un bun preşedinte, dar acum partidul trebuie să se concentreze pe alegerile europarlamentare. Probabil dreapta îşi va desemna un candidat la prezidenţiale comun după europarlamentarele de anul viitor. Personal, cred că este prematur să se vorbească de un candidat comun pentru toate partidele de dreapta la prezidenţiale pentru că nu s-au aşezat suficient lucrurile. PMP este abia la început. Când spun dreapta, nu mă refer la PNL care prin colaborarea cu PSD, cu siguranţă, s-a plasat în zona de stânga şi prin politicile pe care le-a promovat", a declarat Marian Preda, la Palatul Parlamentului, conform Agerpres.
 
Întrebat dacă îl va susţine la prezidenţiale pe Emil Boc, el a răspuns că actualul primar al Clujului este un garant pentru faptul că România ar merge într-o direcţie corectă şi ar promova reforme care să îşi dovedească roadele în timp.
 
Preşedintele Fundaţiei Mişcarea Populară, Marian Preda, a participat la şedinţa Consiliului Naţional al PMP unde a transmis un mesaj de susţinere.
 
"Am transmis un mesaj de încredere pe care să îl transmită în teritoriu, pentru că PMP este singura alternativă credibilă de dreapta la guvernarea care afundă România într-un dezastru generalizat. Dorim să dovedim că PMP nu este doar proiectul lansat de preşedintele Traian Băsescu, nu este doar continuatorul reformei pe care preşedintele şi premierul Emil Boc au încercat să o implementeze în România, ci este şi un partid puternic format din structuri puternice", a susţinut Preda.
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close