Antena 3 CNN Politică Mesajul lui Dragnea pentru protestatarul în chiloți: ”Ori se îmbracă, ori nu va mai fi membru PSD"

Mesajul lui Dragnea pentru protestatarul în chiloți: ”Ori se îmbracă, ori nu va mai fi membru PSD"

Mesajul lui Dragnea pentru protestatarul în chiloți: ”Ori se îmbracă, ori nu va mai fi membru PSD"
de M.Z.    |    23 Mar 2017   •   09:27

Liviu Dragnea a avut un mesaj scurt pentru protestatarul în chiloţi din curtea Parlamentului: "ori se îmbracă, ori nu va mai fi membru PSD". 

Dragnea nici măcar nu ştia că Dumitru Zmău este membru PSD Botoşani. Acesta a făcut parte din ALDE, până în septembrie 2016, când a schimbat partidul.

Liviu Dragnea a fost luat prin surprindere, în momentul în care jurnaliştii l-au întrebat cum apreciază protestul colegului de partid. 

Se pare că nici cei de la ALDE nu ştiau cine este Dumitru Zmău până nu i-au văzut poza în costum sumar. Deputaţii Alianţei s-au grăbit să se delimiteze de comportamentul lui Zmău, fără să ştie dacă acesta le este coleg de partid sau nu. 

Unii membri ALDE anunţau deja că vor sesiza comisia de etică a partidului în privinţa comportamentului lui Dumitru Zmău. Conducerea Alianţei a clarificat însă problema, printr-un comunicat, în care a arătat că Zmău nu mai e în grădina lor, ci în cea a PSD-ului, din septembrie anul trecut. 

Ceva neclarităţi cu privire la partidul din care mai face parte a avut probabil şi politicianul protestatar. El a pozat în lenjerie intimă, în curtea Casei Poporului. Îmbrăcat doar în chiloţi şi cu şosete de culori diferite, politicianul a vrut să-şi arate astfel dispreţul faţă de scandalul provocat de Daniel Constantin în ALDE.
 

×
Subiecte în articol: Liviu Dragnea
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close