Antena 3 CNN Politică Mihai Tudose, despre situaţia plajelor de pe litoral: Ar trebui să aparţină tuturor

Mihai Tudose, despre situaţia plajelor de pe litoral: Ar trebui să aparţină tuturor

Mihai Tudose, despre situaţia plajelor de pe litoral: Ar trebui să aparţină tuturor
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iul 2017   •   23:33

Pemierul Mihai Tudose a declarat, marţi, că plajele ar trebui să aparţină tuturor, nu „cuiva care dacă are un hotel în spate devine mare investitor”, iar pentru rezolvarea problemelor de pe litoral, Tudose aşteaptă masterplanul pe turism.

Mihai Tudose a spus, marţi, că situaţia turistului care vine pe litoral, pus să plătească peste tot, nu a mai întâlnit-o niciunde.

„Legat de plaje, recunosc că este o tâmpenie imensă, din punctul meu de vedere, nu se poate aşa ceva. Ar trebui să aparţină tuturor, nu cuiva care, dacă are şi un hotel în spate, devine el mare investitor cu două şezlonguri şi strică tot. Eu sunt convins că domnul ministru Dobre va veni în Guvern cu acea minunată strategie a turismului românesc (...). S-o spunem pe româneşte: parcarea e a altcuiva, trebuie să dea 2 lei la Primărie, intră în hotel, trebuie să dea 2 lei la hotel, pleacă pe plajă trebuie să ia bani la el să plătească şezlongul. Ceea ce, iertaţi-mă, nu am mai întâlnit pe nicăieri în lume”, a spus Mihai Tudose la Mamaia, la o întâlnire pe care a avut-o, împreună cu Liviu Dragnea, cu operatorii din turism de pe litoral.

Tudose a afirmat că are încredere că ministrul Mircea Dobre va elabora masterplanul şi îl va trece prin toate comisiile posibile.

„Toate acestea eu ştiu că domnul ministru Dobre le ştie. La cât îl văd de determinat eu am încredere în domnia sa. Nu se grăbeşte cu acel masterplan pe turism, având grijă să nu cumva să uităm ceva şi să-l treacă prin toate dezbaterile posibile”, a mai spus Tudose.

Sursă: Mediafax
×
Subiecte în articol: mihai tudose plaje litoral
Parteneri
Cel mai căutat fugar american a fost prins la Vatican
x close