Antena 3 CNN Politică Ministrul de Interne, despre salariile polițiștilor: Am găsit această posibilitate de a-i recompensa pe toți

Ministrul de Interne, despre salariile polițiștilor: Am găsit această posibilitate de a-i recompensa pe toți

Ministrul de Interne, despre salariile polițiștilor: Am găsit această posibilitate de a-i recompensa pe toți
15 Feb 2018   •   11:43

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a vorbit, joi, despre despre salariile polițiștilor și recunoaște că sunt 8.000 de polițiști ale căror venituri sunt scăzute. Ministrul spune că se întâmplă asta după eliminarea unui spor de 40%.

„Eu zic că așteptăm până la bilanțul Poliției Române și să așteptăm cum sta treaba cu minusul. În intervențiile mele referitoare la salarizare nu am avut decât un singur interes, acela de a prezenta situația reală și de a da exemple cât se poate de concludente.

Văd că ne întoarcem la acea situație în care veniturile pentru 8.000 de polițiști scad, pentru că, în conformitate cu prevederile legale, nu e mai plătește un scor de 40%, dar uităm să apreciem că veniturile altor 28.000 de polițiști cresc. Am reconsiderat și am găsit această posibilitate de a-i recompensa pe toți, nu pe baza de pontaj, ci pe bază de încadrare”, a menționat Carmen Dan.

 

×
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close