Antena 3 CNN Politică Ministrul Muncii spune că o singură categorie de bugetari va mai avea parte de majorări salariale anul acesta

Ministrul Muncii spune că o singură categorie de bugetari va mai avea parte de majorări salariale anul acesta

Ministrul Muncii spune că o singură categorie de bugetari va mai avea parte de majorări salariale anul acesta
10 Aug 2017   •   21:38

Ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, le-a răspuns celor care acuză PSD-ALDE că a făcut promisiuni de măriri de pensii și de salarii în programul de guvernare pe care acum nu poate să le onoreze.

„Nu se pune problema să nu avem bani de pensii şi salarii. S-au făcut majorări salariale de 9 miliarde. S-au plătit până acum. Nu avem probleme. Trebuie să mai facem modificări pe legea pensiilor. Sunt unele inechităţi. Adevărul că legea din 2010 e proastă. A fost corectată prin 100 de modificări până acum. Vom corecta inechităţile în toamnă", a spus Lia Olguţa Vasilescu, la România TV.

Vasilescu anunţă că salariile nu vor mai fi mărite în acest an. O singură categorie va mai avea această bucurie. „Dacă promite domnul Tudose, e normal că se rezolvă şi inechităţile de la penitenciare. S-a găsit o rezolvare şi pentru problema lor. E ultima majorare pe care o mai facem anul acesta. Restul majorărilor vor fi de anul viitor când va intra legea în vigoare”, a mai spus ministrul Mincii.

×
Parteneri
ANM: Zonele cele mai afectate de praful saharian
x close