Antena 3 CNN Politică Mircea Badea: SRI şi DNA nu decontează colaboraţionalismul cu sistemul mafiot al lui Băsescu

Mircea Badea: SRI şi DNA nu decontează colaboraţionalismul cu sistemul mafiot al lui Băsescu

Mircea Badea: SRI şi DNA nu decontează colaboraţionalismul cu sistemul mafiot al lui Băsescu
04 Mar 2015   •   00:41

"Mi-e scârbă de ceea ce face DNA-ul zilele acetea. Mi-e scârbă pentru că ei au fost nişte slugoi timp de zece ani, iar acum că s-a schimbat regimul, din varii motive, au zis: gata. acum îi destructurăm şi pe ai lui Băsescu. Pe care i-a protejat timp de 10 ani. dar, prin protecţie şi prin persecuţia adversarilor lui, ei au făcut parte din sistemul mafiot al lui Traian Băsescu. Este o evidenţă!", a declarat Mircea Badea ]n cadrul ediţiei de astăzi a emisiunii "În gura presei".

Mircea Badea a explicat de ce a declarat că "Serviciile secrete au făcut parte, timp de 10 ani, din sistemul mafiot al lui Traian Băsescu".

"DNA a persecutat adversari de-ai lui Băsescu. Păi, ce concluzie tragem din asta? Că DNA, făcând jocurile regimului lui Traian Băsescu, a făcut parte integral din acest sistem. Dar nici DNA-ul, nici SRI-ul nu plătesc asta. Ei nu decontează. Colaboraţionalismul cu sistemul mafiot al lui Băsescu. Ei sunt justiţia independentă care se iau de toţi, dar ce să vezi, doar după ce se schimbă regimul", a mai adăugat Mircea Badea.

×
Subiecte în articol: Mircea Badea În gura presei SRI DNA
Parteneri
Infractorii români care au speriat America
x close