Antena 3 CNN Politică Monica Macovei: Gândiţi-vă la electorat şi întrebaţi-vă de ce s-au îndepărtat de noi

Monica Macovei: Gândiţi-vă la electorat şi întrebaţi-vă de ce s-au îndepărtat de noi

Monica Macovei: Gândiţi-vă la electorat şi întrebaţi-vă de ce s-au îndepărtat de noi
Sursa foto: Foto: Agerpres
23 Mar 2013   •   12:03


Monica Macovei, candidat la şefia PDL, a punctat în discursul către candidaţi că partidul şi-a înjumătăţit performanţa electorală în doar patru ani şi că există multe semne de întrebare la care trebuie găsite răspunsuri:

"Când veţi vota astăzi gândiţi-vă la electorat şi întrebaţi-vă de ce s-au îndepărtat de noi. Convenţia trebuie să fie pentru noi un moment al adevărului. Ne-am înjumătăţit performanţa electorală în doar patru ani, am fost, de multe ori, aroganţi şi ne-am dezamăgit electoratul. Să nu vă lăsaţi minţiei de cei care pun eşecul nostru numai pe seara măsurilor de austeritate şi maşinăriei USL. Da, am aplicat măsuri dure, am asigurat statul de drept şi justiţia. Am plătit electoral, nu doar pentru austeritate ci pentru că au lipsit decenţa şi compasiunea faţă de cei care au suportat", a declarat Macovei

"Am ajuns să fim percepuţi ca celelalte partide. Am putea pierde şi mai mult dacă nu facem o schimbare, acum. Vă întreb, v-a plăcut cum s-a purtat PDL în campaniile din 2012? Mie nu. Vi se pare că PDL s-a luptat cu USL în 2012? Mie nu", a arătat Macovei.

×
Subiecte în articol: Monica Macovei austeritate electorat
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close