Antena 3 CNN Politică Mugur Ciuvică: „Singurul câștigător al combinației securiste este Iohannis, care și-a pus în fruntea Guvernului premierul lui”-VIDEO

Mugur Ciuvică: „Singurul câștigător al combinației securiste este Iohannis, care și-a pus în fruntea Guvernului premierul lui”-VIDEO

Mugur Ciuvică: „Singurul câștigător al combinației securiste este Iohannis, care și-a pus în fruntea Guvernului premierul lui”-VIDEO
Sursa foto: FOTO: captură video/ Antena 3
13 Oct 2017   •   14:45

Președintele Grupului de Investigații Politice, Mugur Ciuvică a declarat la Antena 3, că, în aceste momente, Klaus Iohannis a ieșit singurul învingător din scandalul momentului din politică.

În opinia sa, președintele Klaus Iohannis a reușit să-și pună în fruntea Guvernului premierul lui, adică Mihai Tudose.

„Domnul Iohannis a primit vestea cu satisfacție sunt convins. În PSD au mâncat toți bătaie de la Dragnea până la Tudose dar singurul câșigător al combinatiiei astea securtiste care se încheie, este Iohannis, care a reușit să-și pună în fruntea Guvernului premierul lui. Nu a reușit cu Guvernul lui așa cum a făcut cu Cioloș,  dar acum primul ministru al lui Iohannis este la Palatul Victoria. La opt, nouă luni după alegerile câștigate de PSD-ALDE. Este o mare perfomanță pentru Iohannis acum după ce termină cu Donald Tusk, va sărbători și revine la șampanie. Cu ajutorul sistemului securist care îl susține pe Iohannis dar e victoria lui pentru că el este personajul principal”, a declarat Mugur Ciuvică.

Mai mult, Ciuvică apreciază că premierul Mihai Tudose ar fi avut un plan bine stabilit încă de la început, posibil cu Klaus Iohannis, ca să pună mâna pe guvernare dar și pe partidul lui Dragnea.

„El a avut un plan. Planul era în felul următor:Domne ataci la Dragnea îți faci ordine în Guvern după care îi iei lui Dragnea și partidul”, a afirmat Ciuvică.

Totodată, Mugur Ciuvică spune că premierul Tudose a mințit atunci când a declarat la Sinteza Zilei, în urmă cu câteva zile, că ar fi vorba de cinci miniștri care ar putea fi remaniați.

„Tudose a mințit! O minciună de Brăila, nici măcar elaborată pur și simplu aruncată la plesneală. Tudose este un personaj foarte superficial care aruncă foarte multe lucururi la întâmplare” a mai adăugat Mugur Ciuvică. 

 

 

×
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close