Antena 3 CNN Politică Adrian Năstase: Victor Ponta poate fi foarte important pentru Liviu Dragnea, în campanie. Nu trebuie izolat

Adrian Năstase: Victor Ponta poate fi foarte important pentru Liviu Dragnea, în campanie. Nu trebuie izolat

Adrian Năstase: Victor Ponta poate fi foarte important pentru Liviu Dragnea, în campanie. Nu trebuie izolat
23 Iul 2016   •   21:54

Fostul premier Adrian Năstase a explicat, într-o ediție specială Q&A, realizată de Alessandra Stoicescu, la Antena 3, că disensiunile dintre Victor Ponta și Liviu Dragnea ar trebui să ia sfârșit în curând, dacă cei doi au planuri serioase în continuare, în contextul în care urmează și alegerile parlamentare.  

Eu nu cred că Victor Ponta trebuia să se lupte pentru a fi președinte la Cameră câteva luni, pentru că este în mod evident o țintă. În același timp, politizând foarte mult o zonă a Parlamentului care ar fi putut să lucreze mai intens la proiecte bune pentru PSD. Cred că a fost o chestiune de orgoliu. De aici a apărut o anumită tensiune între Dragnea și Ponta. Cred că ar fi trebuit gândită mai dinainte. Am impresia că Ponta a fost încurajat să meargă pe această direcție. Sigur, Victor Ponta poate fi un partener foarte important pentru Dragnea în campania care urmează. Și el nu ar trebui să fie izolat, trimis în carantină. Își face drumuri europene sau prin Asia, într-o perioadă în care partidul ar fi trebuit să fie foarte activ. Perioada asta de vară nu se mai întoarce. Sigur, luna august va fi mai intensă, probabil, dar și în luna iulie mai este treabă. Perioada asta trebuia folosită, pentru repornirea departamentelor, care nu funcționează, de exemplu.

×
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close