Antena 3 CNN Politică Negocieri între PSD și partidul condus de Victor Ponta, pe marginea moțiunii de cenzură

Negocieri între PSD și partidul condus de Victor Ponta, pe marginea moțiunii de cenzură

Negocieri între PSD și partidul condus de Victor Ponta, pe marginea moțiunii de cenzură
26 Iun 2018   •   12:33

Parlamentarii membri ai Pro România, partid condus de Victor Ponta, au negociat şi continuă negocierile cu lideri si PSD şi parlamentari social-democraţi pe marginea moţiunii de cenzură, a confirmat deputatul Nicolae Bănicioiu. 

Bănicioiu a afirmat că liderul PSD Liviu Dragnea "încearcă să nu-i lase pe oameni să intre în sala de vot" pentru că dă dovadă de lipsă de încredere în propriul partid. 

"Ne întâlnim cu toată lumea, discutăm şi cu parlamentari PSD şi cu parlamentari de la celelalte partide politice. În principiu, lumea agreează şi susţine punctul nostru de vedere, însă problema majoră este aceea că Liviu Dragnea încearcă mâine să nu-i lase pe oameni să intre în sala de vot - ceea ce este o chestiune pe care o criticam la PDL acum ceva vreme şi pe care vor să o pună în practică mâine la moţiune. Lipsa de încredere faţă de propriul partid, faţă de proprii colegi spune foarte multe despre încrederea pe care o mai are Liviu Dragnea în cadrul partidului", a precizat deputatul independent, membru al Pro România. 

Bănicioiu a adăugat că negocierile continuă cu parlamentari de la toate partidele şi a afirmat că miercuri, la votul pe moţiunea de cenzură, se va vedea "cât de mult curaj au" unii lideri PSD care au participat la negocierile cu Pro România. 

"Am avut deja discuţii cu foarte mulţi şi susţin punctul nostru de vedere, însă vom vedea mâine cât de mult curaj au. Şi aceşti lideri PSD care apar la televizor şi se luptă cu diverse structuri paralele, neparalele, trebuie să aibă curajul sa spună o opinie. Mulţi dintre ei se ascund. Chiar sunt foarte curios, liderii marcanţi ai PSD-ului ce gândesc despre ce s-a întâmplat în ultima vreme", a subliniat Nicolae Bănicioiu. 

Parlamentarii PSD - ALDE vor asigura cvorumul la moţiunea de cenzură, dar nu vor vota, a anunţat luni preşedintele social-democraţilor, Liviu Dragnea, la finalul unei şedinţe a coaliţiei de guvernare. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close