Antena 3 CNN Politică Nicolae Şerban: Situaţia în PSD este confuză şi inedită. Nu am auzit nicio analiză despre alegeri, doar excluderi şi declaraţii

Nicolae Şerban: Situaţia în PSD este confuză şi inedită. Nu am auzit nicio analiză despre alegeri, doar excluderi şi declaraţii

Nicolae Şerban: Situaţia în PSD este confuză şi inedită. Nu am auzit nicio analiză despre alegeri, doar excluderi şi declaraţii
Sursa foto: Foto: VideoNews
28 Noi 2014   •   17:26
Excluderile din PSD după şedinţa de joi dar şi demisia lui Sebastian Ghiţă, de vineri, au generat discuţii şi polemici legate de ce urmează în PSD după pierderea competiţiei prezidenţiale. 
 
Senatorul PSD, Nicolae Şerban, a explicat, în emisiunea "100 de minute", realizată de Alessandra Stoicescu, că situaţia este "confuză şi inedită".
 
"Situaţia este confuză şi inedită. Semnalele pe care noi le transmitem la acest moment sunt dintre cele mai confuze, păstrându-se însă ceea ce cred eu că este unul din marile păcate, un soi de autism la nivelul conducerii, după care întregul adevăr se concentrează în funcţii. Nu mai există dezbateri, analize. Analiza de ieri s-a terminat cu excluderile pe care le ştim, poate îndreptăţite, dar eu nu am auzit nicio analiză despre alegeri. Am auzit doar o idee - că PSD a pierdut pentru că populaţia a transmis un mesaj PSD-ului, ceea ce eu nu cred."
 
Şerban Nicolae a explicat că nu este de acord cu ideea preşedintelui PSD, Victor Ponta, de a îşi depune mandatul de premier. 
 
"Legat de această decizie, că este dispus să îşi depună mandatul, nu sunt de acord. Lucrurile astea nu se fac pe reacţie personală, cu atât mai mult cu cât există şi o reacţie emoţională. Aş îndemna la ceva mai mult calm. Hai să facem analize, să identificăm erori, să vedem punctele vulnerabile. Ideile astea sentenţioase nu ajută. Din etapele precedente ar fi trebuit să tragem nişte învăţăminte. Nu am fost foarte productivi. Când l-am scos pe Adrian Năstase din funcţia de preşedinte al Camerei, nu am obţinut performanţe politice. La fel şi cu Geoană. Altă situaţie, dar tot fără rezultat. E un soi de moratoriu cu privire la declaraţii publice."
 

×
Parteneri
Șeful Serviciului Secret din România, întâlnire de taină la Damasc
x close