Antena 3 CNN Politică O nouă LOVITURĂ pentru Adriean Videanu. Ce a cerut DNA

O nouă LOVITURĂ pentru Adriean Videanu. Ce a cerut DNA

O nouă LOVITURĂ pentru Adriean Videanu. Ce a cerut DNA
Sursa foto: Foto: Intact Images
de M.Z.    |    29 Iun 2015   •   10:56

DNA îl vrea sub control judiciar pe Adriean Videanu

 
Videanu este cercetat în dosarul Bica 2, alături de Dorin şi Alin Cocoş şi de Alina Bica, pentru un prejudiciu de 11 milioane de dolari şi punerea în pericol a sistemului energetic naţional pe segmentul gazelor naturale. 
 
Instanţa supremă a admis cererea acestuia de ridicare a controlului judiciar, dar decizia a fost atacată de procurorii DNA. 
 
Totuşi, fostul ministru al Economiei este mai preocupat de soarta afacerilor sale decât de situaţia sa juridică, şi asta pentru că se consideră nevinovat, iar măsurile luate de procurori împotriva sa îl încurcă, pentru că nu poate participa la târgurile de marmură din străinătate.
 
Tot la Curtea supremă este şi Alin Cocoş, plasat sub control judiciar recent. 

În dosarul "Bica 2", Alina Bica, Dorin Cocoş, Alin Cocoş, Ionuţ Mihăilescu şi fostului ministru al Economiei Adriean Videanu au fost trimişi în judecată în 25 februarie. 
 
În acest dosar, Adriean Videanu este cercetat alături de alte persoane, pentru crearea unui prejudiciu de 11 milioane de dolari şi punerea în pericol a sistemului energetic naţional pe segmentul gazelor naturale.
 

×
Subiecte în articol: Adriean Videanu control judiciar
Parteneri
Avarie majoră în rețeaua de termoficare operată de Termoenergetica
x close