x close

Fii alături de noi!

Oamenii lui Traian Băsescu, afaceri de milioane de euro

de 10 Feb 2016   •   10:58
Oamenii lui Traian Băsescu, afaceri de milioane de euro 72
Foto: Facebook
Unul dintre oamenii de bază ai lui Traian Băsescu are afaceri prospere de milioane de euro.
 
Stelică Barna Constantin, fost şef al Gărzii Financiare din Bucureşti în timpul mandatului lui Sorin Blejnar, a intrat în afaceri după ce ANI a descoperit un surplus de 740.000 de euro faţă de veniturile realizate, scrie Jurnalul Naţional
 
Barna a preluat o afacere prosperă de la mama sa, în Ialomiţa, după ce a vândut o altă companie care avea datorii de aproape 7 milioane de euro. 
 
Tot Barna este cel care i-a făcut legătura lui Mircea Băsescu cu Marian Căpăţână. Mai multe informaţii despre acest caz puteţi citi în ediţia de astăzi a Jurnalului Naţional.
 
poza

Actualitate

Caz şocant în judeţul Iaşi! Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru

Caz înfiorător în satul Heci, din judeţul Iaşi. Un sat întreg a băut apă dintr-o fântână în care se afla un cadavru. O femeie dispărută de şase zile de acasă a fost găsită, în cele din urmă, fără viaţă, în interiorul construcţiei.

01 Iul 2016  •  00:08

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Ramona Gabor, incendiară în costum de baie

Aflată în vacanţă în Mexic, Ramona Gabor îşi încântă fanii care o urmăresc pe reţelele de socializare cu fotografii incendiare.

30 Iun 2016  •  19:33

sati