Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu confirmă spusele lui Vanghelie: „La nici o lună a început deja să fabrice acest dosar”

Olguța Vasilescu confirmă spusele lui Vanghelie: „La nici o lună a început deja să fabrice acest dosar”

Olguța Vasilescu confirmă spusele lui Vanghelie: „La nici o lună a început deja să fabrice acest dosar”
Sursa foto: Foto: Facebook/PSD Dolj
15 Mar 2018   •   10:15

Un alt nume pe lista despre care vorbeste Marian Vanghelie confirmă spusele acestuia. Lia Olguţa Vasilescu spune că Vaghelie a avertizat-o chiar cu o lună înainte ca ea să se aleagă cu dosar penal, pe vremea când era primar al Craiovei. Aceasta şi-a mai amintit o informaţie din preajma alegerilor prezidenţiale din 2014.

Zvonul că George Maior ar putea fi premier dacă Victor Ponta ajunge preşedinte, i-a nemulţumit pe membrii de partid, care nu ar mai fi tras cu aceeaşi forţă ca Ponta să câştige cursa de la Cotroceni. 

„Eu pot să confirm că Marian Vanghelie m-a sunat în anul 2014, după ce eu făcusem o declarație în spațiul public și luam apărarea unei persoane condamnate pe nedrept și mi-a spus „De ce nu îți vezi tu de treaba ta acolo la Craiova. Uite, ai intrat pe o listă și o să înceapă să îți facă un dosar”. Culmea este că acum dacă verific această perioadă, constat că atunci a început dosarul meu, pe care îl știe toată lumea. La nici o lună a început deja să fabrice acest dosar. Nu l-am întrebat atunci de unde are informația, dar s-a dovedit a fi foarte real”, a declarat Olguța Vasilescu, la Antena 3.

 

×
Subiecte în articol: lista Vanghelie Olguta Vasilescu
Parteneri
Ce indice de corecție trebuie să ai pentru a avea o pensie mai mare
x close