Antena 3 CNN Politică Olguța Vasilescu, reacție după refuzul lui Iohannis de a o pune premier pe Sevil Shhaideh

Olguța Vasilescu, reacție după refuzul lui Iohannis de a o pune premier pe Sevil Shhaideh

Olguța Vasilescu, reacție după refuzul lui Iohannis de a o pune premier pe Sevil Shhaideh
27 Dec 2016   •   20:52

Primarul municipiului Craiova, Lia Olguţa Vasilescu, vicepreşedinte PSD, susţine că PNL a fost relaxat în campania electorală, întrucât ştia că preşedintele Klaus Iohannis nu va nominaliza un premier de la PSD, indiferent de scorul electoral.

'Lăsaţi filmele de spionaj şi toate aberaţiile aruncate zilele acestea în spaţiul public! Pentru mine a fost relevanta discuţia cu Cristian Buşoi din campania electorală: "Uitaţi de nominalizarea PSD la funcţia de premier, chiar dacă câştigaţi alegerile. Iohannis nu va nominaliza un PSD-ist, indiferent de scor!" De asta a fost PNL atât de relaxat în campanie... Acum e clar, nu?", a scris, marţi seara, Lia Olguţa Vasilescu pe pagina de Facebook.

Vicepreşedintele PSD mai afirmă că, dincolo de orice considerente de ordin politic, religios şi "frustrări ale cuiva", Sevil Shhaideh este o persoană 'cum rar întâlneşti'.

"Dincolo de orice considerente de ordin politic, religios şi mai ştiu eu ce frustrări ale cuiva, Sevil Shhaideh este o persoana cum rar întâlneşti: cu bun simţ, profesionistă, muncitoare, fără orgoliul de a-şi scrie numele pe piatră, care nu s-a implicat în toată viaţa ei în vreun scandal. Nu am auzit pe nimeni până acum să vorbească ceva rău de caracterul ei sau să creadă că nu ar face faţă unei funcţii înalte. Nu ştiu care va fi decizia de mâine. Dar mi-ar părea rău să pierdem un asemenea premier! Şi o spun la modul cel mai sincer cu putinţă", a mai scris vicepreşedintele PSD.

Sursă: Agerpres
×
Subiecte în articol: Sevil Shhaideh Klaus Iohannis
Parteneri
Explozie la Rafinăria Petromidia Năvodari. Plan roşu activat!
x close