Antena 3 CNN Politică Omul care i-a găsit terenul lui Traian Băsescu, audiat la DNA

Omul care i-a găsit terenul lui Traian Băsescu, audiat la DNA

Omul care i-a găsit terenul lui Traian Băsescu, audiat la DNA
Sursa foto: Foto: Agerpres
09 Mar 2015   •   15:37

Fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu, cel care i-a găsit terenul de la Nana fostului preşedinte Traian Băsescu, a fost luni la DNA.

 
Din primele informaţii, el a fost audiat de procurorii Direcţiei Naţionale Anticorupţie (DNA) ca martor, într-un dosar penal.
 
Adrian Rădulescu nu a vrut să spună însă de ce a fost la DNA, precizând că a fost să vadă un prieten.

Nici procurorii nu vor să spună despre ce este vorba în acest caz, pentru că este la început şi acest fapt ar putea duce la compromiterea anchetei.
 
Adrian Rădulescu a fost chemat la audieri în ancheta Nana şi luna trecută, pe 10 februarie.

Traian Băsescu a cumpărat, prin intermediul fiicei sale, 290 de hectare de teren. Vezi IMAGINI de la moşie. Lotul, lucrat de un EVAZIONIST

Ioana Băsescu, fiica preşedintelui Traian Băsescu, a luat, în 9 septembrie 2013, un credit în lei de la CEC Bank, în valoare de 4,6 milioane lei, pentru a cumpăra un teren de 290 hectare din judeţul Călăraşi, împrumut garantat cu soldurile prezente şi viitoare ale unui cont deschis la CEC şi cu terenul agricol achiziţionat.

Adrian Rădulescu a vorbit cu administratorul firmei care avea în arendă terenul de la Nana înainte de a fi cumpărat de Ioana Băsescu.
 

×
Subiecte în articol: Nana Adrian Radulescu
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close