Antena 3 CNN Politică Opoziţia: Demiterea lui Boc dovedeşte eşecul PDL din toate punctele de vedere

Opoziţia: Demiterea lui Boc dovedeşte eşecul PDL din toate punctele de vedere

Opoziţia: Demiterea lui Boc dovedeşte eşecul PDL din toate punctele de vedere
Sursa foto: Foto: Intact Images
16 Feb 2011   •   10:31

Opoziţia nu va vota un premier independent propus de şeful statului. Mai mult, liderii opoziţiei spun că aceasta propunere denotă faptul că PDL nu mai dispune de oameni capabili să îşi asume responsabilitatea guvernării.

Liderii opoziţiei afirmă că încercarea de demitere a premierului Boc dovedeşte eşuarea guvernarii PDL din toate punctele de vedere.

"Evident că nu putem susţine un guvern PDL a lui Traian Băsescu. S-a dovedit că incompetenţa şi corupţia nu sunt un atribut exclusiv al domnului Boc ci si al tuturor celorlalti care il inconjoara".

"Pentru România este necesară schimbarea guvernării PDL şi nu schimbarea unui om", a declarat Victor Ponta.

De asemenea, liderul PNL, Crin Antonescu, este de părere că premierul Emil Boc nu este capabil de nimic bun din punct de vedere politic, însă are îndoieli că şeful statului se va debarasa de el.

"Personal am îndoieli în legătură cu faptul că preşedintele se va debarasa de Emil Boc, dar asta e o altă chestiune. (...)

"Nu am nici o garantie ca după toată tevatura asta, zic tevatura ca sa nu spun altfel, sa nu aiba alta conotatie, domnul Boc poate să rămână bine merci. În fond, s-a discutat de mai multe ori că domnul Boc e vai de capul lui din punct de vedere politic şi ca prim ministru."

Liderii opozitiei spun ca, in cazul in care premierul va fi demis, USL va avea propria oferta de guvernare, care va veni cu noi reforme pentru creşterea economică.

 

×
Subiecte în articol: Boc Emil Boc opozitie premier Victor Ponta
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close