x close

Fii alături de noi!

”Până în această seară, l-au amăgit cei de la PSD că este candidatul la Primărie”. Anunțul făcut de Radu Tudor

de 21 Mar 2016   •   20:50

Daniel Savu nu mai este candidatul PSD la Primăria Ploieşti, a anunţat luni jurnalistul Radu Tudor, la Antena 3.

”Până în această seară, pe Daniel Savu l-au amăgit cei de la PSD că este candidatul la Primăria Ploiești. Ei bine, începând din această seară, Daniel Savu nu mai este candidatul PSD la Primăria Ploieşti”, a anunțat, luni, Radu Tudor, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Senatorul Daniel Savu, fost ofiţer SRI, a candidat la Primăria Ploieşti şi în anul 2008, când a pierdut alegerile în favoarea lui Andrei Volosevici, candidat la acel moment din partea PDL. 

Volosevici, în prezent senator PNL, va candida din nou pentru Primăria Ploieşti în vara acestui an.

PSD a câştigat alegerile locale la Ploieşti în vara anului 2012, când Iulian Bădescu a fost ales primar. Între timp, Bădescu a demisionat din funcţia de primar după ce DNA a deschis mai multe dosare penale pe numele său, el fiind acuzat de mai multe fapte de corupţie.
 

poza

Actualitate

MAE reacționează după ce Vladimir Putin a amenințat România

Ministerul Afacerilor Externe face prezizări importante cu privire la declarațiile lui Vladimir Putin referitoare la sistemul antirachetă din România, de la Deveselu. Președintele rus a afirmat că Româ...

28 Mai 2016  •  14:28

poza

Show

Divorțează după 30 de ani de căsnicie. Cine e vedeta

Ozzy Osbourne şi Sharon s-ar fi despărţit din nou, după 33 de ani de căsnicie, iar de data aceasta motivele nu sunt dependenţa de alcool sau de droguri a starului rock. Surse apropiate vedetelor au declarat pentru...

27 Mai 2016  •  17:25

sati