x close

Fii alături de noi!

”Până în această seară, l-au amăgit cei de la PSD că este candidatul la Primărie”. Anunțul făcut de Radu Tudor

de 21 Mar 2016   •   20:50

Daniel Savu nu mai este candidatul PSD la Primăria Ploieşti, a anunţat luni jurnalistul Radu Tudor, la Antena 3.

”Până în această seară, pe Daniel Savu l-au amăgit cei de la PSD că este candidatul la Primăria Ploiești. Ei bine, începând din această seară, Daniel Savu nu mai este candidatul PSD la Primăria Ploieşti”, a anunțat, luni, Radu Tudor, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Senatorul Daniel Savu, fost ofiţer SRI, a candidat la Primăria Ploieşti şi în anul 2008, când a pierdut alegerile în favoarea lui Andrei Volosevici, candidat la acel moment din partea PDL. 

Volosevici, în prezent senator PNL, va candida din nou pentru Primăria Ploieşti în vara acestui an.

PSD a câştigat alegerile locale la Ploieşti în vara anului 2012, când Iulian Bădescu a fost ales primar. Între timp, Bădescu a demisionat din funcţia de primar după ce DNA a deschis mai multe dosare penale pe numele său, el fiind acuzat de mai multe fapte de corupţie.
 

poza

Actualitate

Închisoare pentru patronii care nu-și respectă angajații

Ministerul Finantelor vrea ca patronii care nu platesc la timp impozitele si contributiile cu retinere la sursa pentru angajatii lor sa fie urmariti penal si chiar sa riste puscaria, potrivit Profit.ro. Initial,...

24 Aug 2016  •  14:12

poza

Show

Cum a apărut o vedetă PRO TV la plajă. Oamenilor nu le-a venit să creadă că arată așa

Lili Sandu (37 de ani) şi-a găsit fericirea în braţele unui tinerel de 25 de ani, frumos foc şi cunoscut pe plan internaţional. Silviu Tolu este model de talie mondială şi a cucerit-o imediat pe fosta...

24 Aug 2016  •  11:35

sati