x close

Fii alături de noi!

”Până în această seară, l-au amăgit cei de la PSD că este candidatul la Primărie”. Anunțul făcut de Radu Tudor

de 21 Mar 2016   •   20:50

Daniel Savu nu mai este candidatul PSD la Primăria Ploieşti, a anunţat luni jurnalistul Radu Tudor, la Antena 3.

”Până în această seară, pe Daniel Savu l-au amăgit cei de la PSD că este candidatul la Primăria Ploiești. Ei bine, începând din această seară, Daniel Savu nu mai este candidatul PSD la Primăria Ploieşti”, a anunțat, luni, Radu Tudor, la emisiunea La ordinea zilei, de la Antena 3.

Senatorul Daniel Savu, fost ofiţer SRI, a candidat la Primăria Ploieşti şi în anul 2008, când a pierdut alegerile în favoarea lui Andrei Volosevici, candidat la acel moment din partea PDL. 

Volosevici, în prezent senator PNL, va candida din nou pentru Primăria Ploieşti în vara acestui an.

PSD a câştigat alegerile locale la Ploieşti în vara anului 2012, când Iulian Bădescu a fost ales primar. Între timp, Bădescu a demisionat din funcţia de primar după ce DNA a deschis mai multe dosare penale pe numele său, el fiind acuzat de mai multe fapte de corupţie.
 

poza

Actualitate

100 de minute: Guvernul a aprobat preluarea hotelului Triumf de la RA-APPS

Guvernul României ar fi aprobat în ședința de astăzi mutarea sediului Direcției Naționale Anticorupție (DNA) în clădirea hotelului Triumf, aflat pe Bulevardul Kiseleff din Capitală, potrivit...

28 Iun 2016  •  17:50

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Luminiţa Anghel, implicată într-un nou scandal: „Este ultima dată când îl ajut”

Din nou probleme pentru Luminiţa Anghel. De data aceasta, fiul său, David, se face vinovat pentru situaţia în care se află cântăreaţa.

28 Iun 2016  •  16:51

sati