Antena 3 CNN Politică Paradox în declaraţia de averea a lui Daniel Constantin. Cheltuielile ministrului, de 3 ori mai mari decât veniturile

Paradox în declaraţia de averea a lui Daniel Constantin. Cheltuielile ministrului, de 3 ori mai mari decât veniturile

Paradox în declaraţia de averea a lui Daniel Constantin. Cheltuielile ministrului, de 3 ori mai mari decât veniturile
Sursa foto: Foto: Agerpres
06 Apr 2015   •   15:48

O familie de bugetari ale cărei venituri sunt de 1300 de euro lunar se poate declara mulţumită. Puţini ar reuşi, însă, să cheltuie de trei ori pe atât, fără să ajungă pe mâna creditorilor.

 
Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, declară venituri care nu depăşesc suma de 6.300 de lei pe lună, potrivit DC News. Salariul demnitarului este de aproximativ 5.000 de lei, lunar şi veniturile soţiei, de circa 30.000 de lei pe an. 
 
Nu există conturi bancare, dar potrivit declaraţiei de avere sunt consemnate două împrumuturi contactate de la preşedintele fondator al PC, profesorul Dan Voiculescu, în valoare de 100.000, respectiv 195.000 de euro. 
 
Şi mai surprinzător este că vila pe care o deţine la Corbeanca, cu o suprafaţă construită de peste 300 de metri pătraţi, nu este închiriată, iar ministrul Agriculturii ar sta într-un complex rezidenţial din zona de Nord a Capitalei. Apartamentul nu este trecut în declaraţia de avere, deci este posibil să fie închiriat, iar cheltuielile ar putea depăşi 1.000 de euro lunar. 
 
Membrii PC care au participat la întâlniri cu liderul partidului ne-au declarat că Daniel Constantin a venit cu o limuzină 4x4, dar nici maşina nu este trecută în declaraţia de avere. 
 
De asemenea, în PC se discută că Daniel Constantin ar fi renunţat la şcoala de stat, pentru cei doi copii, în favoarea unei instituţii private. Costurile lunare într-o astfel de şcoală privată trec de 3500 de lei pentru un elev.

×
Subiecte în articol: Daniel Constantin
Parteneri
Sondajul care lămureşte mascarada politică
x close