Antena 3 CNN Politică PDL-iştii s-au întrecut în laude la adresa Elenei Udrea: Un veritabil Kill Bill, inteligentă, tenace

PDL-iştii s-au întrecut în laude la adresa Elenei Udrea: Un veritabil Kill Bill, inteligentă, tenace

PDL-iştii s-au întrecut în laude la adresa Elenei Udrea: Un veritabil Kill Bill, inteligentă, tenace
Sursa foto: Foto: Intact Images
22 Noi 2010   •   09:26

Colegii democrat-liberali ai proaspătului ales lider al PDL Bucureşti, Elena Udrea, s-au întrecut în aprecieri şi laude la adresa ministrului, la alegerile de duminică. Un veritabil Kill Bill al politicii româneşti, inteligentă, frumoasă, tenace, sunt doar câteva dintre aprecierile PDL-iştilor. Elena Udrea a fost aleasă preşedinte al PDL Bucureşti, la reunirea Consiliului de Coordonare al organizaţiei, cu 979 de voturi "pentru" din cele 999 de voturi exprimate.

Raluca Turcan
"Uitându-mă la ea, nu mă pot abţine şi trebuie să spun să spun că poate fi un veritabil Kill Bill al politicii româneşti"

Ioan Oltean
"Este cazul ca soarele Partidului Democrat-Liberal să răsară din nou de la Bucureşti"

Teodor Baconschi
"Trebuie să faci eforturi monumentale ca să nu cazi sub farmecul tău, în calitate de coleg. Eşti inteligentă, eşti frumoasă, eşti tenace"

Emil Boc
"Sunt convins că şi în PDL de aici se dă ora exactă pentru că semnalul de la Bucureşi, aşa cum a fost şi în alegerile precedente, a fost extrem de important pentru întreaga ţară"

Gabriel Oprea

"Doamna Elena Udrea este un om a cărei ascensiune politică nu s-a bazat doar pe vorbe, ci şi pe fapte. V-o spune un om care nu o laudă nici pe maică-sa dacă nu merită, ca să fie foarte clar"

Cristian Preda
"Traian Băsescu nu ne mai poate ajuta în acest moment, pentru că, din păcate, şi popularitatea de care se bucură el, aş spune pe nedrept, nu este popularitatea care să ne ajute pe noi"

Udrea, în viziunea colegilor din PDL



×
Subiecte în articol: Elena Udrea colegi pdl alegeri
Parteneri
România, de 20 de ani în NATO. Mesajul premierului Marcel Ciolacu
x close