Antena 3 CNN Politică Pe urmele lui Dan Diaconescu, Realitatea TV își face partid politic

Pe urmele lui Dan Diaconescu, Realitatea TV își face partid politic

Pe urmele lui Dan Diaconescu, Realitatea TV își face partid politic
12 Oct 2018   •   13:33

Cozmin Gușă calcă pe urmele lui Dan Diaconescu, cel care și-a înființat un partid dintr-o televiziune de garsonieră, OTV, respectiv, Partidul Poporului - Dan Diaconescu. Astfel, Gușă se află în spatele intenției de a fonda Partidul Realitatea, după denumirea televiziunii pe o controlează, Realitatea TV.

Directorul postului de știri Realitatea TV, Edward Pastia, împreună cu Octavian Hoandră și alte persoane au depus actele pentru înscrierea Partidului Realitatea, anunțat recent de Cozmin Gușă, conform informațiilor disponibile pe portalul instanțelor de judecată. Printre petenții înscriși nu apar nici Cozmin Gușă, nici Rareș Bogdan.

Contactat de HotNews.ro, Gușă a spus că e un partid pe care și-l asumă, dar "e al oamenilor din Realitatea, e normal ca ei să îl înființeze, să meargă acolo".

Potrivit lui Gușă, fondatorii partidului sunt Edward Pastia, Octavian Hoandră și șefa de la administrativ, Dorinița Birjaru. Alături de aceștia, în dosarul de înființare a partidului mai figurează ca petenți persoanele Cristina Liliana Anghel și Elzy Gabriela Ciocan.

Dosarul a fost înregistrat pe 10 octombrie la Tribunalul București.

Ce l-a enervat pe Gușă

Cozmin Gușă, unul dintre cei doi patroni ai Realitatea TV, a acuzat în ultimele săptămâni Guvernul Dăncilă și PSD că încearcă închiderea televiziunii, prin adoptarea unei OUG privind insolvența. Asta în condițiile în care Realitatea TV se află de șapte ani în procedură de insolvență - un record notabil - cu datorii de zeci de milioane de euro. O campanie similară de victimizare a mai fost derulată de Realitatea TV și pe vremea guvernării Victor Ponta.

×
Parteneri
Cât costă coșul de cumpărături cu două săptămâni înainte de Paște
x close