Antena 3 CNN Politică Petre Roman: Victoria de astăzi din Parlament este a preşedintelui Iohannis

Petre Roman: Victoria de astăzi din Parlament este a preşedintelui Iohannis

Petre Roman: Victoria de astăzi din Parlament este a preşedintelui Iohannis
Sursa foto: Foto: VideoNews
30 Iun 2015   •   20:53

Parlamentarul liberal Petre Roman a explicat că nu a votat marţi, în Parlament, pentru numirea lui Mihai Răzvan Ungureanu la şefia SIE, dar că victoria este, în primul rând a preşedintelui Klaus Iohannis. 

 
"Eu nu am votat astăzi în Parlament. Ar fi trebuit, cu îngăduinţa domnului Zgonea, să fiu resinstitui în funcţia de parlamentar, dar domnul Zgonea nu a vrut. Dar asta e altceva. Eu nu am votat. Victoria este indiscutabil a preşedintelui Iohannis. Aşa cum am bănuit şi am şi spus, nominalizarea a fost bine calculată. Politica este despre rezultate, nu despre intenţii. Politica ar trebui să aibă oamenii în centru, nu oamenii politici. Oamenii nu au avut loc, în sensul moral. Aspectul moral, de bine şi rău în politică nu prea are loc", a declarat Petre Roman, în emisiunea "La Ordinea Zilei", realizată de Dana Grecu.
 
Petre Roman a adăugat că nu are motive să considere că Iohannis are interese oculte în această numire. 
 
"Nu am niciun motiv să cred, în acest moment, că alegerea făcută de preşedintele Iohannis este vreo chestie pe criterii de putere personală, cu interese personale. Vă garantez că în secunda în care am sentimentul că se întâmplă altceva, PNL nu va mai putea conta pe mine."
 

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close