x close

Fii alături de noi!

Petres Sandor (UDMR) este noul prefect al judeţului Harghiţa

de D.D.   •   01 Aug 2014   •   19:26
Petres Sandor (UDMR) este noul prefect al judeţului Harghiţa 407
Foto: Agerpres
Guvernul l-a avansat pe Petres Sandor (UDMR) din postul de subprefect în cel de prefect al judeţului Harghita. Vasile Oprea (UNPR) a fost la rândul său avansat din postul de subprefect în cel de prefect al judeţului Mureş, informea Mediafax.

De asemenea, Nicuşor Halici, director executiv în cadrul Consiliului Judeţean Vrancea, a fost numit prefect al judeţului Vrancea la propunerea liderului filialei locale a PSD, Marian Oprişan, iar Nagy Zsigmond (UDMR), fost secetar al consiliului local din oraşul Miercurea Nirajului (judeţul Mureş), a fost numit subprefect al judeţului Mureş.

Executivul a mai hotărât ca avocatul Dan Cristian Codrean, membru PSD Cluj, să fie subprefect al judeţului Cluj.

În primăvara acestui an, în momentul intrării la guvernare,

Reprezentanţii UDMR au anunţat, în momentul intrării la guvernare, că doresc să aibă un post de prefect în unul dintre cele trei judeţe din secuime, respectiv Harghita, Covasna sau Mureş.

Deciziile au fost adoptate în şedinţa de joi a Guvernului.
 

poza

Actualitate

Ne părăsesc marii actori. Un nume uriaș s-a stins duminică

Actorul și regizorul italian Giorgio Albertazzi a murit la vârsta de 92 de ani. Una dintre cele mai importante figuri ale teatrului italian, actorul se afla la casa sa din Toscana și avea de mai mulți ani...

29 Mai 2016  •  17:37

poza

Show

Cum a ajuns să arate Gabriel Cotabiță. Fotografia postată pe rețelele de socializare

Vestea că Gabriel Cotabiţă (60 de ani) a suferit un atac cardio-respirator a întristat o ţară întreagă. Fanii artistului se rugau zi de zi ca acesta să supravieţuiască, în timp ce el se afla &i...

29 Mai 2016  •  16:51

sati