Antena 3 CNN Politică Planul diabolic al lui Marian Vanghelie: Cum vrea să se răzbune pe fostul partid

Planul diabolic al lui Marian Vanghelie: Cum vrea să se răzbune pe fostul partid

Planul diabolic al lui Marian Vanghelie: Cum vrea să se răzbune pe fostul partid
Sursa foto: Foto: Agerpres
27 Aug 2015   •   20:07
Exclus de aproape un an din PSD, Marian Vanghelie susţine că in sufletul lui tot social-democrat a rămas. Ca să demonstreze ca tot timpul s-a gândit la binele partidului, primarul suspendat al Sectorului 5 îi sfătuieşte pe fostii lui colegi să-l lase din braţe pe Victor Ponta şi sa plece de la guvernare, scrie obiectiv.info.

“Daca doreste sa ia potul cel mare la viitoarele alegeri locale si parlamentare, PSD-ul ar trebui sa treaca in opozitie”, a declarat Vanghelie, intr-un interviu acordat unui cotidian central.

„Este cea mai mare greseala pentru PSD ramanerea la guvernare! Dar asta se intampla pentru ca Victor Ponta n-a gandit ca un membru PSD si ca presedinte al partidului, el a gandit ca… Victor Ponta, adica <>.  Daca era inteligent trebuia sa dea puterea a doua zi dupa ce a pierdut alegerile si se intarea, se organiza partidul si se pregatea de alegerile din 2016 numai ca, din pacate, el a gandit cum e mai bine pentru el. Daca mai sta la guvern Ponta, mai ales acum ca nu mai este presedinte, partidul are toate sansele sa piarda zdruncinator in alegeri”, susţine Marian Vanghelie.
Continuarea pe obiectiv.info.

 
 

×
Subiecte în articol: Marian Vanghelie PSD
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close