Antena 3 CNN Politică PMP îi cere lui Cristian Preda să demisioneze din Parlamentul European

PMP îi cere lui Cristian Preda să demisioneze din Parlamentul European

PMP îi cere lui Cristian Preda să demisioneze din Parlamentul European
05 Mar 2015   •   19:09

PMP solicită demisia de onoare a eurodeputatului Cristian Preda, pe motiv că acesta a câștigat primul mandat în Parlamentul European cu ajutorul PDL, după care a început să-l critice, informează Agerpres.

"PMP solicită demisia de onoare a domnului Cristian Preda din Parlamentul European, pentru a lăsa loc următorului clasat pe listele Partidului Mișcarea Populară. (...) Domnul Cristian Preda a câștigat primul mandat de europarlamentar cu sprijinul PDL, după care a început să critice partidul care l-a trimis în Parlamentul European", precizează PMP.

Referitor la recentele declarații ale lui Cristian Preda, reprezentanții PMP precizează că acesta a fost exclus din partid iar contestația la decizia de excludere a fost respinsă de Comisia de Arbitraj și Integritate.

"PMP a repetat același comportament. După ce s-a văzut cu un mandat în Parlamentul European, a adus jigniri publice grave partidului și membrilor, cu efortul cărora a obținut această poziție importantă la Bruxelles", se mai afirmă în comunicat.

Într-o postare pe Facebook, Cristian Preda afirma că asocierea PMP cu PP-DD e "scandaloasă".

×
Subiecte în articol: PMP cristian preda
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close