Antena 3 CNN Politică PNL, avertisment pentru Guvern după ce Klaus Iohannis a promulgat bugetul

PNL, avertisment pentru Guvern după ce Klaus Iohannis a promulgat bugetul

PNL, avertisment pentru Guvern după ce Klaus Iohannis a promulgat bugetul
16 Feb 2017   •   19:33

Preşedintele interimar al PNL Raluca Turcan a avertizat, într-o postare pe Facebook, că Guvernul trebuie să pună în practică 'un buget nerealist şi neverosimil', arătând că în cazul depăşirii deficitului asumat credibilitatea României pe plan internaţional va fi afectată.

”Președintele Klaus Iohannis a dovedit responsabilitate și a tras un semnal de alarmă în privința problemelor din legea bugetului de stat propusă de PSD-ALDE.

Acum, după promulgare, mingea e în terenul guvernului Grindeanu care trebuie să pună în practică un buget nerealist și neverosimil. Un buget cu cheltuieli mari și venituri de poveste, în contextul unei presupuse creșteri economice aproape imposibil de realizat.

Menținerea deficitului angajat de sub 3% va pune Guvernul fie în situația de a fi propus la premiul Nobel pentru economie, fie în situația de a abandona promisiunile făcute în campanie. În cazul depășirii acestui nivel de deficit asumat, afectată va fi credibilitatea României pe piețele internaționale, adică împovărare pe bunăstare.
PNL va monitoriza foarte atent punerea în aplicare a acestui buget și va sancționa la fiecare pas nerealizările programului de guvernare PSD-ALDE
”,a  scris Raluca Turcan.

×
Subiecte în articol: Iohannis PNL Raluca Turcan Klaus Iohannis
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close