Antena 3 CNN Politică PNL cheamă oamenii în stradă. Câte persoane s-au strâns să susțină liberalii

PNL cheamă oamenii în stradă. Câte persoane s-au strâns să susțină liberalii

PNL cheamă oamenii în stradă. Câte persoane s-au strâns să susțină liberalii
20 Noi 2017   •   18:00

Update: Protestatarii care au acceptat invitația PNL de a ieși în stradă, au început să apară în fața prefecturilor reședințelor de județ.

Până în momentul de față, la Mureș au ajuns în jur de 200 de protestatari, la Zălau 400, la Iași 100 de persoane, iar la Pitești ar fi peste 500 de persoane. Și în Costanța s-au strâns peste 500 de protestatari, iar în Galați peste 1000 de protestatari.

 

Știrea inițială: PNL cheamă luni oamenii în stradă, pentru a le citi moţiunea de cenzură.

Liberalii au anunţat că vor organiza mitinguri, la ora 18.00, în faţa prefecturilor din toate reşedinţele de judeţ. În Parlament, Birourile permanente ale celor două camere vor decide azi când va fi citită şi dezbătută moţiunea, pentru care liberalii au negociat intens în ultimele zile cu parlamentarii USR, UDRM, PMP şi cu cei ai minorităţilor naţionale.

Pentru a fi adoptată, moţiunea trebuie votată de 233 de parlamentari.

„PNL a discutat cu colegii din teritoriu și am decis ca în număr cât mai mare membrii PNL, cetățemni de bună credință ai aceste țări, angajați la stat sau la privat, reprezentanți ai societății civile, sindicate sau patronate să înțeleagă că dacă sunt nemulțumiți de actualul Guvern, moțiunea de cenzură poate să fie momentul în care să se schimbe Guvernul, îi chemăm pe toți, astăzi, în toate colțurile țării, în toate județele, la Prefectură unde se depune moțijnea de cenzură, și mai mult decât atât parlamentarii pPSD să primească de la alegătorii lor semnalul că trebuie să se trezească”, a declarat Raluca Turcan  Parlament.

 

 

 

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close