Antena 3 CNN Politică PNL face curte miniștrilor din Guvernul Cioloș. ”Avem toată deschiderea”

PNL face curte miniștrilor din Guvernul Cioloș. ”Avem toată deschiderea”

PNL face curte miniștrilor din Guvernul Cioloș. ”Avem toată deschiderea”
Sursa foto: Foto: Gov.ro
26 Aug 2016   •   13:06

Preşedintele PNL Bucureşti, Cristian Buşoi, reafirmă că organizaţia pe care o conduce are toată deschiderea ca miniştri din Guvernul Cioloş să se alăture liberalilor în vederea alegerilor parlamentare. 

"Ideea că PNL renunţă la colaborarea politică pentru alegeri cu tehnocraţii pentru că nu aduc suficiente voturi este ori o înţelegere greşită a comunicării PNL din ultimele zile, ori o altă manipulare strecurată în discuţia publică. Ca orice partid, raţiunea de a fi a PNL sunt voturile, dar asta nu înseamnă că nu susţinem oameni de calitate, politici sau care acum fac pasul spre politică. (...) Cred că nu trebuie să invidiem voturile pentru condamnaţi, ci să construim pe voturi pentru oameni politici oneşti şi profesionişti. (...) PNL Bucureşti are toată deschiderea ca miniştri din Guvernul Cioloş să vină alături de noi", afirmă Cristian Buşoi, într-un comunicat transmis vineri AGERPRES. 

El adaugă că "tatonarea zonei civice este, în mod firesc, parte a programului de înnoire pe care PNL l-a început încă de la locale". 

"Asta a făcut concret PNL la alegerile locale - a adus oameni noi din zona civică, profesionişti, oameni integri, neimplicaţi politic, numai că rezultatele au fost ca la început, pentru că oricât şi-ar dori publicul politicieni noi electoratul nu votează pe cineva apărut peste noapte, indiferent cât de bine arată", susţine Buşoi. 

Potrivit acestuia, PNL se confruntă real cu o problemă, aflându-se într-un proces de reformă internă şi de înnoire de resursă umană care se suprapune cu perioada de campanie şi de alegeri din acest an. 

"Nu ne va fi uşor pentru că publicul, deşi cere nume noi, se orientează pragmatic spre personalităţi deja cunoscute. Dar asta nu înseamnă că PNL va renunţa la proiectul de reformă şi de înnoire pe care l-a început", subliniază preşedintele PNL Bucureşti.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Românii care vor plăti taxe și impozite mai mari de anul următor!
x close