Antena 3 CNN Politică PNL își amenință oamenii: Cine nu vine la votul pentru Ghiță nu mai prinde mandat

PNL își amenință oamenii: Cine nu vine la votul pentru Ghiță nu mai prinde mandat

PNL își amenință oamenii: Cine nu vine la votul pentru Ghiță nu mai prinde mandat
de M.Z.    |    29 Mar 2016   •   14:21

Conducerea PNL îşi ameninţă deputaţii: dacă nu vor veni miercuri la votul în plen pentru reţinerea şi arestarea lui Sebastian Ghiţă nu se vor mai găsi pe listele de la alegerile parlamentare. 

Potrivit unor surse, participarea la şedinţele viitoare în care se votează solicitările venite de la DNA va fi unul dintre criteriile pentru susţinerea din partea partidului. 

Biroul Politic Naţional al PNL va adopta miercuri întregul set de criterii pe care trebuie să le îndeplinească persoanele care candidează la parlamentare.

Comisia Juridică a decis, marți, că deputatul Sebastian Ghiță poate fi reținut, dar nu poate fi arestat. Decizia finală va fi luată însă de parlamentari

Decizia finală o au însă colegii lui Ghiţă care ar putea vota miercuri în plen cele două cereri ale procurorilor în dosarul în care deputatul are şapte capete de acuzare, printre care dare de mită şi şantaj. 

Acest dosar nu este însă singurul. Sebastian Ghiţă mai este anchetat în dosarul cumnatului lui Victor Ponta, pentru sprijinirea unui grup infracţional organizat, dar şi că ar fi dat sume de bani pentru a ajunge deputat. 

Ghiţă a fost cercetat pentru dare de mită şi spălare de bani şi în cazul finanţării clubului sportiv Asesoft.

Citiți și Dosarele lui Sebastian Ghiță

 

×
Subiecte în articol: Sebastian Ghita PNL
Parteneri
Armand a fost trimisă în judecată. Mesajul său către Marcel Ciolacu
x close