Antena 3 CNN Politică PNL-UNPR, fuziunea care aruncă în aer scena politică. Gorghiu: ”PSD-ului i se face statuie!”

PNL-UNPR, fuziunea care aruncă în aer scena politică. Gorghiu: ”PSD-ului i se face statuie!”

PNL-UNPR, fuziunea care aruncă în aer scena politică. Gorghiu: ”PSD-ului i se face statuie!”
Sursa foto: Foto: Agerpres
22 Iun 2016   •   13:22

Alina Gorghiu a declarat miercuri că discuțiile dintre PNL și UNPR sunt văzute drept "o drama națională", în timp ce celor de la PSD li se "face statuie" dacă au o alianță cu UNPR.

"Daca PSD are o alianță cu UNPR, este de făcut statuie. Dacă PNL are dialog cu orice partid parlamentar, este o drama națională. Nu s-a luat nicio decizie. In afara de PSD, cred că poate fi partener de dialog orice partid parlamentar. Miza alegerilor parlamentare este foarte, foarte mare", a declarat Alina Gorghiu care nu a negat faptul că ar vrea să colaboreze cu UNPR, potrivit adevarul.ro.

"Noi nu avem dialog cu domnul Oprea. Noi avem dialog cu presedintele UNPR, domnul Valeriu Steriu. Nu vreau să discut despre Gabriel Oprea. Noi avem niste criterii foarte clare. Orice eventuală alianță a PNL cu altcineva trebuie să respecte criteriile de integritate. Aceasta este premisa de la care pornim în orice discutie", a mai spus Alina Gorghiu.

Bombă pentru PSD: UNPR și PNL vor fuziona?

Surse politice au dezvăluit că PNL şi UNPR vor fuziona prin absorţie, urmând ca la toamnă, în timpul alegerilor generale, să fie un singur partid.

Valeriu Steriu, președintele UNPR, a declarat marți, la „Subiectiv cu Răzvan Dumitrescu”, că infirmă aceste informații apărute în presă.

„Am avut discuții atât cu domnul Dragnea, cât și cu doamna Gorghiu și cu domnul Balga vizând toate variantele pentru alianțele din toamnă”, a spus Valeriu Steriu.

Întrebat dacă PNL i-a propus fuziunea, președintele UNPR nu a negat acest lucru.

„Au fost diferite tipuri de variante discutate cu PNL vizavi de o alianță, o fuziune. Toate au fost analizate”, a spus el.

×
Subiecte în articol: Alina Gorghiu alegeri parlamentare
Parteneri
Elevii care pot avea vacanţa de Paşte prelungită
x close