Antena 3 CNN Politică Ponta: Dacă găsim elemente neclare sau o situaţie controversată cu privire la Alistar, fac altă nominalizare

Ponta: Dacă găsim elemente neclare sau o situaţie controversată cu privire la Alistar, fac altă nominalizare

Ponta: Dacă găsim elemente neclare sau o situaţie controversată cu privire la Alistar, fac altă nominalizare
Sursa foto: foto: antena3.ro
02 Mai 2012   •   12:14

În urma informaţiilor primite despre Victor Alistar prin care acesta nu ar avea voie să ocupe funcţii publice timp de 3 ani, premierul desemnat Victor Ponta a declarat că va analiza împreună cu juriştii USL documentele legate de acesta, iar dacă va fi o situaţie controversată sau elemente neclare, va face altă nominalizare.

Momentan Alistar va rămâne nominalizat pentru Cabinetul său şi nu va fi schimbat la sesizarea sau la acuzaţiile lui Sever Voinescu, purtător de cuvânt al PDL.

Ponta a spus că din documentele pe care le are şi le-a prezentat Alistar, rezultă că nu ar fi probleme.

Potrivit Mediafax, Victor Alistar ar fi primit interdicţia de a ocupa funcţii publice timp de 3 ani, până pe 7 august 2012, ca urmare a actului de constatare a incompatibilităţii sale, rămas definitiv în august 2009, iar alte litigii iniţiate de ANFP se referă la alte situaţii, a precizat, miercuri, ANI.

Horia Georgescu, preşedintele ANI, a declarat că litigiul instituţiei sale cu Victor Alistar este încheiat, directorul executiv al Transparency International România aflându-se sub interdicţia de a ocupa o funcţie publică.

×
Parteneri
Zboruri comerciale, bruiate de ruşi inclusiv în spaţiul aerian al României
x close