x close

Fii alături de noi!

Soţul Alinei Gorghiu, Lucian Isar, demis după ce a cerut o întâlnire cu reprezentanţii Gold Corporation

de 03 Mar 2016   •   17:52
Fostul premier Victor Ponta a declarat astazi ca Lucian Isar, fost ministru USL delegat pentru mediul de afaceri si sotul Alinei Gorghiu, copresedinte PNL, a fost demis dupa ce la Guvern si la Cotroceni au ajuns informari confidentiale legate de o vizita a acestuia in Statele Unite si posibile fapte de coruptie, scrie bzi.ro.

Potrivit declaratiilor fostului premier, "la doua luni" dupa ce a ajuns ministru, Isar a mers "intr-o vizita in Statele Unite" in care a cerut o intalnire cu reprezentati ai "Gold Corporation".

Istoria acuzaţiilor dintre Victor Ponta şi Lucian Isar a fost prezentată de Andreea Sava la "100 de minute".
poza

Actualitate

Procesul lui Radu Mazăre şi al lui Nicuşor Constantinescu, amânat a 89 oară, dintr-un motiv incredibil

Procesul retrocedărilor ilegale de plaje din Constanţa, în care sunt judecaţi mai mulţi angajaţi ai Primăriei municipiului, printre care fostul edil Radu Mazăre, dar şi fostul preşedinte al Consilului Judeţean Constanţa, Nicuşor Constantinescu, a fost amânat, marţi, pentru a 89-a oară.

28 Iun 2016  •  21:31

În Premieră. Vise în eprubetă

În Premieră. Vise în eprubetă

România stă foarte prost la capitolul natalitate, iar populaţia este în scădere, dar statul nu este foarte preocupat de viitoarele generaţii. Medicii estimează că infertilitatea, o problemă care...

poza

Show

Dietă de vedetă! Albertina Ionescu şi-a dezvăluit secretul siluetei perfecte

Nu a avut probleme cu greutatea şi asta pentru că Albertina Ionescu a avut mereu grijă ce mănâncă. Bruneta a povestit care este secretul său pentru o siluetă perfectă.

28 Iun 2016  •  20:55

sati