Antena 3 CNN Politică Cât de greu i-a fost lui Ponta să demisioneze: Nu a fost un lucru plăcut. O să vă povestesc

Cât de greu i-a fost lui Ponta să demisioneze: Nu a fost un lucru plăcut. O să vă povestesc

Cât de greu i-a fost lui Ponta să demisioneze: Nu a fost un lucru plăcut. O să vă povestesc
Sursa foto: Foto: www.facebook.com/victor.ponta
22 Dec 2015   •   19:16

Fostul premier Victor Ponta a declarat marți, la Târgu-Jiu, că depunerea demisiei din funcția de prim-ministru nu a fost un lucru plăcut sau care l-a bucurat, dar "important e ce lași în urmă", informează Agerpres.

 
"Nu pot să spun că a fost un lucru plăcut sau un lucru care m-a bucurat, dar, în viață, important e ce lași în urmă și eu cred că oamenii pot să aprecieze și ceea ce am făcut și ceea ce n-am reușit să facem", a afirmat Ponta, întrebat cât de greu i-a fost să își depună demisia din funcția de prim-ministru.
 
Chestionat și dacă s-a consultat cu cineva înainte de a lua această decizie, fostul premier a răspuns: "Da, dar o să vă povestesc la momentul oportun".
 
Victor Ponta a făcut aceste declarații marți după-amiază, la cabinetul său parlamentar de la Târgu-Jiu, unde a venit însoțit de președintele executiv al PSD Gorj, Ion Călinoiu.
 
Premierul Victor Ponta a anunțat în data de 4 noiembrie, la Palatul Victoria, că își depune mandatul de la conducerea Guvernului.
 
"Sper ca depunerea mandatului meu și al Guvernului să satisfacă așteptările celor care au protestat și să revenim cât mai rapid la rațiune și la soluții raționale pentru ceea ce e de făcut în România. Am obținut, cu greu, în ultimii ani rezultate economice, sociale remarcabile și, dacă avem o perioadă lunga de instabilitate, de tulburări sociale și politice, putem să pierdem tot și să ne întoarcem la momentul 2012", a afirmat premierul, la acea dată.

×
Subiecte în articol: Victor Ponta demisie demisie guvern
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close