Antena 3 CNN Politică Ponta, după anunţul premierului privind taxa de solidaritate, CAS şi CASS: Nu e un mod de guvernare serios

Ponta, după anunţul premierului privind taxa de solidaritate, CAS şi CASS: Nu e un mod de guvernare serios

Ponta, după anunţul premierului privind taxa de solidaritate, CAS şi CASS: Nu e un mod de guvernare serios
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
25 Iul 2017   •   15:33

Deputatul Victor Ponta a susţinut marţi, în contextul anunţului premierului Mihai Tudose privind renunţarea la taxa de solidaritatea şi menţinerea plăţii CAS şi CASS la angajator, că acesta nu este "un mod de guvernare serios".

"Deja acest joc nu mai este comic, ci devine chiar ridicol! Tot ce anunţă Dragnea că se face vine Tudose şi anunţă că NU se face - dar asta nu este un mod de guvernare serios! E clar că viziunea economică 'latino-americană' a lui Liviu Dragnea este doar un şir de gogoşi populiste nesustenabile - dar asta merge dacă vrei să conduci CJ Teleorman sau 'Teldrum' SA / la nivelul unei ţări că România şi a unui partid că PSD dezastrul e inevitabil în acest mod! Aloooo - aţi auzit de faptul că în economie, fiscalitate, politici bugetare cele mai inportante noţiuni sunt 'stabilitate şi predictibilitate'?!?!", a scris Victor Ponta pe pagina de Facebook.

Premierul Mihai Tudose a declarat marţi că Executivul nu va introduce taxa de solidaritate.

"Concluzia astăzi este că putem să o trecem (taxa de solidaritate - n.r) la discutate şi uitate. (...) Era prea mare deranjul, dacă vreţi", a explicat prim-ministrul.

Totodată, Mihai Tudose a precizat şi că taxele de genul CAS, CASS vor continua să fie plătite de angajator.

"Cele două taxe (CAS şi CASS - n.r.) vor rămâne pe modelul actual. Toate taxele de genul acesta, CAS, CASS, vor fi plătite de angajator, fiindcă astfel riscăm", a mai spus premierul.

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close