Antena 3 CNN Politică Ponta, ironie la adresa lui Dragnea: „Sper să terminăm cu gogoșile umflate”

Ponta, ironie la adresa lui Dragnea: „Sper să terminăm cu gogoșile umflate”

Ponta, ironie la adresa lui Dragnea: „Sper să terminăm cu gogoșile umflate”
Sursa foto: Foto: Facebook/Victor Ponta
17 Iul 2017   •   16:21

Victor Ponta aruncă o nouă ironie la adresa lui Liviu Dragnea. Deputatul recunoaște că se bucură că raţiunea a câştigat şi nu se schimbă sistemul de impozitare.

„Mă bucur că raţiunea a câştigat şi nu se schimbă sistemul de impozitare - sper ca premierul Tudose să «îngroape» şi cealaltă trăznaie numită «impozitul pe gospodărie»!!! Avem nevoie doar de stabilitate legislativă şi de un ANAF nepolitizat care să combată evaziunea fiscală.

Mai sper să terminăm cu acest sistem care face numai rău unei bune guvernări - Dragnea anunţă în fiecare zi de la Partid câte o gogoaşă umflată ca să arate că el e «Şeful» şi Premierul ( Grindeanu sau acum Tudose) transpiră să o respingă cât mai delicat ca să nu se supere prea tare!

O guvernare eficientă se face doar cu autoritatea prim-ministrului acceptată şi respectată, cu măsuri economico-fiscale stabile şi predictibile şi cu miniştri puşi pe criterii de competenţă, ”nu de slugărnicie faţă de «şeful suprem» sau de apartenenţa la TelDrum sau CJ Teleorman”, scrie Ponta pe pagina sa de Facebook.

×
Parteneri
Ministrul Agriculturii, prima reacție în scandalul puilor vopsiţi
x close