Antena 3 CNN Politică Ponta: Le urez românilor să reziste. Este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu

Ponta: Le urez românilor să reziste. Este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu

Ponta: Le urez românilor să reziste. Este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu
Sursa foto: Foto: INTACT Images
30 Noi 2011   •   17:44

"Le urez românilor să reziste, să treacă peste acest moment greu pentru ţara noastră şi să ştie că este ultimul 1 Decembrie pe care îl mai avem sub regimul Băsescu" a declarat, miercuri, preşedintele PSD, Victor Ponta la finalul unei dezbateri despre justiţie, de la Cluj-Napoca.

Preşedintele PSD, Victor Ponta a lansat, miercuri, la Cluj-Napoca, în prezenţa liderului PNL, Crin Antonescu, a celui al PC, Daniel Constantin, şi a peste 1.600 de reprezentanţi ai USL din întreaga ţară, un contract politic de zece puncte intitulat "Angajament pentru România".

Prin acest angajament, Uniunea Social Liberală promite să nu colaboreze cu Traian Băsescu şi cu PDL.

Întrebat la finalul dezbaterii ce anume urează românilor de 1 Decembrie, Ponta a spus că le urează "să reziste, să treacă peste acest moment greu pentru ţara noastră".

Victor Ponta aminteşte în discursul său despre consecvenţa ardelenilor în a-i acorda credit lui Traian Băsescu, chiar şi atunci când românii din alte regiuni ale ţării l-au respins.

"Chiar şi în 2009, oamenii din Ardeal au crezut în Băsescu şi în PDL. Aici, la Cluj, şi aici, în Ardeal, infecţia PDL-ului a izbucnit, în ultimele zile, cu o violenţă incredibilă, chiar şocantă pentru unii.  Cred că oamenii din Transilvania îşi dau seama acum că au fost minţiţi şi înşelaţi de un om ca Traian Băsescu" a adăugat liderul PSD.

"Dacă vom câştiga la anul în Transilvania, vom câştiga în toată România" a declarat, la Cluj, Victor Ponta. 

 


×
Parteneri
Cu cât vor fi penalizați românii care se pensionează anticipat
x close