Antena 3 CNN Politică Ponta: Regimul lui Băsescu are toate caracteristicile unui regim fascist

Ponta: Regimul lui Băsescu are toate caracteristicile unui regim fascist

Ponta: Regimul lui Băsescu are toate caracteristicile unui regim fascist
Sursa foto: Foto: Videonews
de M.Z.    |    04 Oct 2011   •   22:11

Regimul preşedintelui Traian Băsescu seamănă cu mişcarea lui Hitler şi are toate caracteristicile unui regim fascist, consideră preşedintele PSD, Victor Ponta.

"Construcţia aceasta (Mişcarea Populară - n.r.) este o mişcare fascistă. Traian Băsescu şi regimul lui au toate caracteristicile unui regim fascist. Mă bazez, în această afirmaţie, pe prigonirea instituţiilor statului, dosare politice, instituţii ale statului, precum ANAF, care lucrează împotriva opozanţilor politici sau a celor din presă, şantajarea constantă a opozanţilor politici şi a presei (...) încălcarea gravă a Constituţiei, politizarea tuturor structurilor", a declarat şeful PSD, Victor Ponta, marţi seară, la emisiunea Subiectiv, de la Antena 3.

Ponta este de părere că toţi cei care au fost arestaţi vor fi puşi să intre în această Mişcare Populară, pentru a nu li se repeta povestea.

Pe 21 septembrie, preşedintele Traian Băsescu preciza că, în opinia sa, trebuie pregătită ideea de Mişcare Populară pentru realizarea unei eventuale alianţe. Şeful statului a mai menţionat că a rugat-o deja pe fiica sa, Ioana Băsescu, să înregistreze la OSIM această denumire.
 

×
Subiecte în articol: Victor Ponta regim Miscarea Populara hitler
Parteneri
Harta salariilor din România. Zonele unde angajații sunt plătiți cel mai bine
x close