Antena 3 CNN Politică Ponta: STOP. Trebuie să-i facem de râs pe vecie pe miniștri, punându-i să-și retragă demisiile și să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor?

Ponta: STOP. Trebuie să-i facem de râs pe vecie pe miniștri, punându-i să-și retragă demisiile și să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor?

Ponta: STOP. Trebuie să-i facem de râs pe vecie pe miniștri, punându-i să-și retragă demisiile și să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor?
Sursa foto: Foto: Agerpres
de M.Z.    |    21 Iun 2017   •   23:25

Secretarul general al Guvernului, Victor Ponta, a reacționat miercuri, după ce Olguța Vasilescu a spus că miniștrii și-ar putea retrage demisiile, și se întreabă dacă ”mai trebuie să îi facem de râs chiar pe miniștri pevvecie, punându-i să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor”.

STOP - nu s-au făcut de râs destul miniștrii care au votat cu bilele la vedere moțiunea de cenzură împotriva Guvernului din care făceau parte??

Nu s-au făcut destul de râs miniștrii care au ascultat cuminți și au aprobat Raportul Dragnea - Vâlcov care spunea că sunt toți niște incapabili catastrofali ???

Nu se fac destul de râs miniștrii care acum stau lipiți de Liviu Dragnea să îi pună în viitorul Guvern la loc în pozițiile în care Raportul spunea că nu au făcut nimic?
Mai trebuie să îi facem de râs chiar pe vecie punându-i să își retragă demisiile și să revină într-un guvern demis chiar cu voturile lor - deși Legea 90/2001 de organizare a Guvernului spune clar că sunt "irevocabile"?!?! / - fac precizarea că au fost anunțate public, prezentate în scris prim-ministrului și "s-a luat act de depunerea lor" de către fostul Secretar General Busuioc - ghinion).

Atâta neseriozitate și incompetență e greu de găsit ....”, a scris Victor Ponta, miercuri seara, pe Facebook.

Moțiunea de cenzură "România nu poate fi confiscată. Apărăm democrația și votul românilor" a fost adoptată miercuri în plenul reunit al Camerei Deputaților și Senatului. Au votat "pentru" 241 de parlamentari și 10 au fost "împotrivă". Numărul total de voturi valabil exprimate a fost 251.

×
Parteneri
Harta voturilor din Bucureşti. Cât "teren" controlează candidaţii
x close