Antena 3 CNN Politică Posibilă revenire de senzaţie în politică. Anunţul lui Liviu Dragnea

Posibilă revenire de senzaţie în politică. Anunţul lui Liviu Dragnea

Posibilă revenire de senzaţie în politică. Anunţul lui Liviu Dragnea
Sursa foto: Foto: gov.ro
28 Mai 2017   •   21:04

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Liviu Dragnea, şi premierul Sorin Grindeanu asistă la meciul de rugby dintre Timişoara Saracens şi Ştiinţa Baia Mare, care se confruntă în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, duminică seară, la Stadionul Naţional ''Arcul de Triumf'' din Bucureşti. 

Liviu Dragnea şi Sorin Grindeanu au ajuns separat la Stadionul ''Arcul de Triumf'', duminică, în jurul orei 18,45. 

"N-am vorbit cu el, suntem adversari", a afirmat Liviu Dragnea, precizând că s-a întâlnit "întâmplător" cu Sorin Grindeanu, la sosirea la stadion. 

Liderul PSD a făcut referire la faptul că el susţine echipa CSM Ştiinţa Baia Mare, iar şeful Executivului, pe Timişoara Saracens. 

"Am venit la finală (...) La Baia Mare, când am fost, am promis şi am zis că, dacă vor câştiga şi ei semifinala, o să vin la finală şi ţin cu ei. Şi am şi luat tricoul, sper să bată (...) Eu sunt ambasadorul turistic al Maramureşului, deci trebuie să ţin cu ei, aşa că le doresc succes", a spus Dragnea. 

La rândul său, Sorin Grindeanu a arătat tricoul echipei pe care o susţine, Timişoara Saracens. "Nu era normal să ţin cu Timişoara?", a spus Grindeanu. 

Întrebat cum comentează "tensiunile" care ar exista între el şi Grindeanu, liderul PSD a răspuns: "Nu vedeţi ce tensiune e în seara asta, aici, la finală? Asta e viaţa". 

Totodată, întrebat cum merg evaluările asupra Guvernului, Dragnea a răspuns: "Evaluările merg. Despre rezultate mai vorbim, dar eu nu vreau să vorbesc politică azi". 

De asemenea, chestionaţi dacă se face remanierea, Grindeanu şi Dragnea au evitat să răspundă, spunând doar că în seara asta merg la sport. 

La meci au mai venit Valeriu Zgonea şi Marcel Ciolacu, care au fost invitaţi la finală de către Liviu Dragnea, după cum a afirmat liderul PSD. 

"L-am invitat eu, personal. Am vrut să vorbesc cu el şi o să mai vorbesc cu el în seara asta", a spus Dragnea, referindu-se la Zgonea. 

Întrebat dacă o să se împace cu Zgonea, Dragnea a precizat: "Vreau să văd ce face şi dacă-l pot ajuta cu ceva (...) Ştiu că nu munceşte nicăieri (...) Nu e niciun plan, doar să vorbesc cu el". 

Liviu Dragnea, Sorin Grindeanu, Marcel Ciolacu şi Valeriu Zgonea stau unul lângă altul în tribuna oficială a Stadionului ''Arcul de Triumf'', alături de Alin Petrache, preşedintele Federaţiei Române de Rugby. 

Timişoara Saracens şi CSM Ştiinţa Baia Mare se confruntă, duminică seară, în finala SuperLigii CEC Bank la rugby, ediţia 2016-2017, fiind a patra oară în ultimii 5 ani când cele două echipe se vor afla faţă în faţă în ultimul act al competiţiei. 

Sursă: Agerpres
×
Parteneri
Orașul din Europa care cere ca ziua să aibă 26 de ore în loc de 24
x close