Antena 3 CNN Politică Decizia de ULTIMĂ ORĂ luată de premierul Tudose. I-a chemat DE URGENȚĂ la Guvern

Decizia de ULTIMĂ ORĂ luată de premierul Tudose. I-a chemat DE URGENȚĂ la Guvern

Decizia de ULTIMĂ ORĂ luată de premierul Tudose. I-a chemat DE URGENȚĂ la Guvern
07 Iul 2017   •   09:57

Premierul Mihai Tudose i-a chemat, vineri la Palatul Victoria, pe şeful ANAF, Bogdan Stan, şi pe ministrul Finanţelor, Ionuţ Mişa, pentru discuţii ce privesc gradul redus al colectării TVA, prim-ministrul fiind nemulţumit de acest lucru, au declarat, pentru News.ro, surse guvernamentale. Întâlnirea a fost programată iniţial pentru ora 9.30, însă a fost amânată pentru ora 14.30.

Este cea de-a doua întâlnire din această săptămână dintre premierul Mihai Tudose şi preşedintele ANAF pe tema gradului redus de colectare a TVA  prima având loc miercuri, tot la sediul Guvernului, discuţie ce a durat mai bine de trei ore. Înainte de întâlnirea de la Palatul Victoria, Tudose afirma, în cadrul unei conferinţe de presă, întrebat dacă intenţionează să-l demită de Bogdan Stan, că are în vedere înlocuirea tuturor celor care nu îşi fac treaba.

”Avem în vedere înlocuirea tuturor celor care nu-şi fac treaba (...). Avem o întâlnire programată cu el azi ( cu Bogdan Stan - n.r.), este chemat să vedem despre ce este vorba în ograda domniei sale şi să vedem în ce măsură putem implementa repede acel punct din programul de guvernare cu splitarea TVA-ului”, a declarat premierul Mihai Tudose.

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close