Antena 3 CNN Politică Preşedintele Camerei Deputaţilor, cadouri în valoare de 90.000 de euro pentru angajaţi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, cadouri în valoare de 90.000 de euro pentru angajaţi

Preşedintele Camerei Deputaţilor, cadouri în valoare de 90.000 de euro pentru angajaţi
Sursa foto: Foto: Agerpres
18 Iun 2015   •   13:24
Preşedintele Camerei Deputaţilor, Valeriu Zgonea, a cheltuit în trei ani 90.000 de euro doar pe cadouri de Crăciun şi de 8 martie pentru angajaţii Camerei. 
 
Asta reiese din documentele postate pe siteul instituţiei.
 
Mihnea Predeţeanu, specialist în comunicare, a recunoscut, în ediţia de joi a emisiunii "Se întâmplă în România", realizată de Maria Coman, că nu înţelege de ce este atât de greu să completezi o declaraţie de avere, dar că nu înţelege nici cum a putut Valeriu Zgonea să cheltuie 90.000 de euro pentru flori.
 
"Cât de greu poate să fie să îţi completezi o declaraţie de avere? În fiecare an avem aceleaşi probleme: declaraţii greşite, omisiuni în declaraţiile de avere. Cum să uiţi că ai o casă? Sau că ai un teren?"
 
"Nu vreau să mă iau de Valeriu Zgonea, dar nici nu e normal, unde se duc acei bani? 90.000 de euro s-au evaporat. A venit zână şi a dat cu flori şi s-au dus banii. Flori de 8 martie. Sigur, câte flori să dai? Am fost de multe ori în Parlament. Nu e chiar atât de multă lume acolo şi dacă dai câte 100 de euro fiecărui om de acolo nu ajungi la 90.000 de euro".
 

×
Parteneri
ANM anunţă temperaturi de vară: "Să ne bucurăm de acest weekend"
x close