Antena 3 CNN Politică Clotilde Armand îi cere demisia lui Vasile Blaga

Clotilde Armand îi cere demisia lui Vasile Blaga

Clotilde Armand îi cere demisia lui Vasile Blaga
Sursa foto: Foto: Agerpres
28 Sep 2016   •   12:27

Clotilde Armand îi cere demisia lui Vasile Blaga, într-un mesaj postat pe Facebook, în care afirmă că  este singura "soluție morală" a liderului PNL, în cazul în care se confirmă anchetarea sa într-un dosar de corupție.

”Dacă se confirmă informaţia că Vasile Blaga este cercetat în calitate de suspect într-un dosar de luare de mită, aceasta vine să întărească ceea ce noi cei din USR spunem de foarte multă vreme – PNL este un partid clientelar, condus de o clică la fel de coruptă precum cea de la şefia PSD.

Singura soluţie morală pentru domnul Blaga ar fi să-şi dea demisia din funcţia de co-preşedinte al PNL, cel puţin până la clarificarea acestui dosar, iar PNL trebuie să dovedească faptul că în sfârşit îşi poate respecta criteriile de integritate asumate şi poate elimina din conducerea partidului şi de pe listele de candidaţi pentru alegerile parlamentare personaje controversate.

Includerea însă a unor figuri precum Petre Roman şi Roberta Anastase pe listele de candidaţi ai PNL arată practic că partidul rămâne nereformat şi captiv unor grupuri de interese de tip clientelar.

Singura formaţiune integră capabilă să oprească PSD din drumul spre putere rămâne prin urmare USR”, scrie Clotilde Armand.

 

 

×
Subiecte în articol: vasile blaga Clotilde Armand
Parteneri
Israelul a lansat atacuri puternice în Iran, Irak și Siria
x close