Antena 3 CNN Politică Prima reacție a lui Mihai Chirica, după ce a fost exclus din PSD: ”Doar organizația de bază poate decide dacă pot face parte din partid”

Prima reacție a lui Mihai Chirica, după ce a fost exclus din PSD: ”Doar organizația de bază poate decide dacă pot face parte din partid”

Prima reacție a lui Mihai Chirica, după ce a fost exclus din PSD: ”Doar organizația de bază poate decide dacă pot face parte din partid”
Sursa foto: Foto: Mihai Chirica/ Facebook
09 Feb 2018   •   15:51

Primarul Iașului, Mihai Chirica, a fost exclus din PSD de organizația județeană a PSD Iași. Chirica susține că totul s-a făcut la ordinul lui Liviu Dragnea, dar anunță că va contesta decizia, pentru că, în conformitate cu statutul PSD, singura organizație care are dreptul să-l excludă din PSD este organizația municipală a PSD Iași.

”E un moment prin care a trecut și Cătălin Ivan. S-a încercat și atunci o chestiune cu plata contribuției. Au trecut și alții prin procedura asta. Nu putem încă vorbi despre asta. Până la urmă corpul care contează al PSD a hotărât total diferit. Procedura e următoarea: Rechizitoriul pe care l-a organizat Comisia pusă la dispoziția președintelui Organizației Județene, pe lângă multe alte încălcări ale statutului a propus excluderea mea din PSD și a altor doi colegi PSD. BPJ a luat azi doar act de această propunere, dar statutul spune că doar organizația de bază poate decide dacă se întâmplă acest lucru. Dar nu a mers. Eu încă fac parte din PSD”, a declarat Miahi Chirica pentru Antena 3.

×
Subiecte în articol: PSD excludere Mihai Chirica
Parteneri
Calitatea aerului din România, afectată de praful saharian
x close