Antena 3 CNN Politică Prima reacție din interiorul PSD după ce premierul Mihai Tudose a anunțat mica remaniere: „Îmi e atât de scârbă încât cu greu mă pot aduna pentru a comenta”

Prima reacție din interiorul PSD după ce premierul Mihai Tudose a anunțat mica remaniere: „Îmi e atât de scârbă încât cu greu mă pot aduna pentru a comenta”

Prima reacție din interiorul PSD după ce premierul Mihai Tudose a anunțat mica remaniere: „Îmi e atât de scârbă încât cu greu mă pot aduna pentru a comenta”
de S.T.    |    10 Oct 2017   •   12:31

Deputatul PSD Liviu Pleșoianu a avut o primă reacție după ce premierul Mihai Tudose a anunțat mica remaniere.

Vă amintim că Mihai Tudose a declarat luni seară la Antena 3 că există niște miniștri cu probleme penale care afectează imaginea Guvernului – cu referire la Sevil Shhaideh, Viorel Ilie și Rovana Plumb.

În replică, Pleșoianu a scris marți pe Facebook o postare în care îl acuză pe șeful Guvernului că face jocurile „propagandei securiste”, precum și ale trio-ului Klaus Iohannis-Hans Klemm-Laura Codruța Kovesi.

Liviu Pleșoianu își acuză propriul șef de partid, pe Liviu Dragnea, de compromisuri și de impunerea premierilor Sorin Grindeanu și Mihai Tudose.

Iată postarea deputatului PSD:

„Mihai Tudose, premier PSD: „Sunt trei miniştri cu probleme PENALE care creează probleme şi la nivel de percepție publică, şi la nivel de Comisie Europeană”.

...Îmi e atât de #SCÂRBĂ încât cu greu mă pot aduna pentru a comenta! Și totuși, voi încerca. ...După ce KKK (Klaus, Klemm, Kovesi) și toată propaganda securistă au ținut-o langa și la alegerile locale, și la cele parlamentare, și după, și înainte, și tot timpul, și în dungă cu „PENALII”, am trăit s-o aud și din gura PREMIERULUI PSD! Păi, conform „gândirii” domnului premier, Olguța Vasilescu nu trebuia să mai candideze la Primăria Craiovei și PSD nu ar trebui să mai colaboreze nicio secundă cu ALDE, pentru că e condus de un „PENAL”! NU? Bine a făcut Iohannis că nu i-a chemat la recepția din 1 Decembrie pe „PENALI”! NU?

Ei, uite că poporul român a VOTAT COVÂRȘITOR cu „PENALII”, stimabile! Tocmai pentru că n-a ținut cont de #PROPAGANDA STALINISTĂ a TRINOMULUI KKK! Și tocmai pentru că n-a ținut cont poporul român majoritar de mizeria asta cu „PENALII”, ai ajuns matale Premierul României! Dacă se ducea poporul român majoritar după fenta cu „PENALII”, nu mai ajungeai dumneata premier „ever” – vorba Partenerului Strategic!

Cât despre treaba cu Comisia Europeană – PE BUNE!?!? Ne dăm cocoși în ce privește FMI-ul, ca să câștigăm puncte la popor, dar ne cad izmenele când ne trage Comisia Europeană de șnur vorbindu-ne despre... „PENALI”? De toată #JENA sunt aceste afirmații, domnu’ TUDOSE!

P.S. NU îi iau apărarea lui Liviu Dragnea în acest conflict! Nu eu sunt cel care face #COMPROMISURI în loc să LUPTE fără rezerve! Nu eu am venit cu propunerile "Grindeanu" și "Tudose"! Eu LUPT în fiecare clipă și sunt PERFECT împăcat cu mine însumi! Pentru că nu mă poate trage nimeni nici de sfori și nici pe sfoară! Pe mine, ca parlamentar ales, nu m-a întrebat NIMENI ce părere am (deși trebuia să votez), nici în cazul Grindeanu, nici în cazul Tudose. Iar cine are bunul obicei de a-și aminti, va remarca faptul că am fost cel care a declarat ferm că NU votează un Guvern cu Tudose premier. Și m-am ținut de cuvânt! Prefața și postfața cărții domnului Tudose, semnate de COLDEA și MAIOR, au fost suficiente pentru mine la acel moment...

P.P.S. Pentru știința dvs., stimate domn TUDOSE, „PENALII” nu înseamnă ABSOLUT NIMIC! E doar un CLIȘEU PROPAGANDISTIC ieftin, un loc comun #SECURISTOID și STALINIST! Prezumția de nevinovăție exclude noțiunea de „PENALI”! Dar e bine că v-ați dat jos voalul... E foarte bine!

P.P.P.S. M-am săturat să am dreptate! Nu-mi aduce nicio satisfacție să-i văd pe mulți cum ajung să spună acum FIX ce spuneam eu cu jumătate de an în urmă!”

Premierul Mihai Tudose întoarce armele împotriva propriului partid, este de părere deputatul PSD Liviu Pleşoianu.

Acesta îl acuză pe prim-ministru că a adoptat discursul preşedintelui Klaus Iohannis atunci când a vorbit despre remanierea unor miniştri consideraţi a fi penali.

×
Parteneri
Crimă șocantă într-un bloc din Sectorul 2 al Bucureştiului
x close